donderdag 25 oktober 2018

Docent groen

Docent Groen Vmbo vacatures. Bekijk online vacatures als docent in de branche groen op de grootste vacaturebank van Nederland. Bekijk online de docent groen vacatures als hovenier op de grootste vacaturebank van Nederland.


Een docent groen geeft les op het gebied van het beheren van de groene omgeving. Als docent groen of bosbeheer ben je een echte natuurliefhebber en doe .

Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100. De Nederlandse groene sector behoort internationaal tot de top. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door uitstekend . Wij zijn niet op zoek naar zomaar een docent, maar naar de vakdidacticus en . Heb jij groene vingers maar ben je vooral een sterke pedagoog?


Voor een school voor Praktijkonderwijs zijn wij per direct op zoek naar een . Je bent helemaal in je nopjes als je de hele dag over groene vakken mag praten.

Wij zoeken voor onze opdrachtgever in Dordrecht per begin september een docent groen voor FTE ter vervanging van een zwangerschapsverlof. Een nieuwe baan met leuk werk. De beste jobadvertenties in Trovit. Het gaat om reguliere uren voor het . Gaat u mensen in het groen opleiden?


Heb je een achtergrond binnen de groensector, . Je neemt de leerlingen maar al te . Cito is hiervoor op zoek naar creatieve docenten met oog voor detail voor Profiel Groen , specialist productiedieren. Ben jij die docent die in staat is om leerlingen op individueel niveau enthousiast en vakkundig te inspireren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk hier actuele onderwijsvacatures in de categorie docent groen en solliciteer online. Schoolexamenbank vmbo is twee jaar geleden ontwikkeld door de . Vacature: CITAVERDE College zoekt voor locatie Heerlen kandidaten voor de functie docent profiel Groen.


Praktijkschool Eindhoven is een eigentijdse, praktijkgerichte school, waar het werken aan mogelijkheden centraal staat. Aeres VMBO Lelystad overzichtelijke, ambitieuze, sfeervolle school voor vmbo waar je ook een TL . Midden-Groningen, de gratis marktplaats.

Voor een VMBO Groen school zoeken wij een docent Bloem(schikken) voor leerlingen in de leeftijd van. Groenhorst Velp is een kleinschalige groene school met 3vmbo leerlingen en 2mbo leerlingen. Het mbo verzorgt de richtingen Bloemsierkunst, Styling . Brixs Onderwijs is per direct op zoek naar een docent groen voor op een VSO school in de omgeving van Oisterwijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts