vrijdag 5 oktober 2018

Van agrarisch naar woonbestemming

Hypotheek huis met woonbestemming en agrarische. Bedrijfsbestemming omzetten naar woonbestemming. Agrarische bestemming, en nu? Veelgestelde vragen BP buitengebied - agrarische bestemming. De omvang van het oorspronkelijke .

Kapelstraat 61a, Afferden, Van Santvoort Landelijk Wonen, agrarische bestemming, woonbestemming. Gaat u daarom eens praten met een agrarische en landelijk deskundige NVM- makelaar. Een agrarische bestemming wijzigen in een woonbestemming kan . Of het verlenen van mantelzorg binnen de woonbestemming past,.


Daarbij is omschreven dat gebouwen op dit bouwperceel gebruikt. Wat is een woonbestemming ? Woonbestemming dient u, afhankelijk van de situatie, .

Gemeente Westland wil het voor haar burgers die een woning hebben met bestemming agrarisch – glastuinbouw, makkelijker maken om deze te wijzigen naar . Mag de gemeente (vooruitlopend op een bestemmingsplanwijziging) er al een woonbestemming van maken zodat het agrarisch gebruik niet . Het komt nogal eens voor: een woning bevindt zich in het buitengebied en is bestemd als agrarische bedrijfswoning, maar de bewoner is bij . Wij hebben een leuke boerderij met een stukje grond op het oog wat op dit moment een agrarische bestemming heeft. Deze woning heeft een agrarische woonbestemming en heeft veel ruimte voor hobby aan huis. Zeer geschikt voor paardenliefhebbers, . Ik heb gevraagd om een bestemmingsplanwijziging, wijzigen van een agrarische bestemming naar woonbestemming. Dit is bijvoorbeeld aan de hand als u een agrarische bedrijfswoning niet langer agrarisch gebruikt maar om gewoon in te wonen. U doet dan een verzoek om de.


Dat heeft gevolgen voor de aanwezige agrarische bedrijven,. Probleem is dat hun woning plus grond bijna onverkoopbaar zijn geworden vanwege de agrarische bestemming daarop. Verzocht wordt om de geldende agrarische bestemming om te zetten in een woonbestemming.


Afbeelding 1: Ligging perceel Schuppendijk 7-9 . Met voorliggend wijzigingsplan wordt voorzien in . Onderwerp: Wijzigen agrarische bestemming in woonbestemming.

Budgetnummer in afdelingsplan: Administratief status datum. Behoort het deel agrarisch tot het achtererfgebied woning in zin van Bor. Nu een agrarisch bedrijf op locatie niet meer wenselijk is, zijn er plannen ontstaan om de bestemming op het perceel om te zetten in een woonbestemming.


Omzetten van de agrarische bestemming in woonbestemmingen is wel mogelijk. Slechts wanneer het een bedrijfswoning betreft van een agrarisch hulp- of. Het college had schriftelijk toegezegd een woonbestemming op te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts