dinsdag 27 maart 2018

Japanse hulst haag

Voordelig te koop bij Haagplanten. De gelijkenis met de hulst is tegelijk veel minder groot, op het eerste. Koop of Verkoop japanse hulst op Marktplaats.


Bij Budgetplant kunt u terecht voor het grootste aanbod aan haagplanten. Meest gebruikte alternatieven voor de buxushaag zijn de Ilex .

Neem ook een kijkje bij de andere haagplanten! Hierdoor blijft de plant zich goed vertakken en blijft de haag strak. Groenblijvende struik of bladverliezende haag voor uw tuin vindt u bij. Bestel direct op Haag -Planten.


Plant Categorie, Haagplanten , Sierstruiken. Lees hier over de verzorging. Ilex crenata “Convexa” – japanse hulst.

Geschikt voor een iets hogere haag (tot 2m) die smal moet blijven. Japanse Hulst groeit het . Deze japanse hulst lijkt heel . Als er een strakke haag of andere vorm ontwikkeld wordt, dan kun je in . Een hoge haag vraagt om heel andere soorten dan een laag blokhaagje. Kan als haagje of voor vormsnoei . De Hulst wordt onder andere gebruikt als vervanger van de Buxus haag. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. De kleur van het blad is fris groen, en de soort is geschikt voor lage en.


Kijk voor meer info op de site! Ilex x meserveae, de blauwe hulst , is een kruisingsvorm tussen Ilex. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels! Zo staat er het hele jaar een mooie groenblijvende haag die ook nog goed is . De boom is zeer geschikt voor groene haagjes en . De hulst lijkt veel op de buxus.


Door zijn grootte en hoogte die bereikt kan worden ook geschickt als haag.

Ik heb een strook van 8m lang waar ik nog voor de winter een haag zou willen planten. We zoeken iets dat winterhard is, niet te breed wordt en . Omdat de buxus langzaam groeit is deze haagplant erg geschikt voor vormsnoei. Volgroeide planthoogte : . Gebruik: blokbeplanting, haag.


Verdraagt snoei zeer goed en daarom geschikt als haagplant. Kan zowel in de zon als in de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts