woensdag 14 maart 2018

Varkens drinkbak

Groot assortiment drinkbakken voor varkens. Drinkbak voor vleesvarkens. Zeugen en biggen drinkbakken voor het kraamhok. Vorstvrije drinkbakken voor varkens.


Uw online specialist in drinknippels of drinkbakken voor uw varkens.

De meeste van deze drinkbakken zijn geschikt . Varkensdrinkbakken DRIK-O-MAT. Biggendrinkbakje met nippel. Te koop zonnecollector drinkbakken keer. Met extra groot zonpaneel ivm er . Uiterst degelijke drinkbak geschikt voor schapen, geiten,koeien en varkens.


De drinkbak is volledig gegalvaniseerd en dusdanig afgewerkt dat er geen scherpe.

Deze Kerbl verwarmbare drinkbak HPis een geweldige oplossing om te. In deze categorie vindt u de geschikte varkens drinkbak die past in uw bedrijfsvoering. De drinkbak biggen is een drinkbak , vervaardigd uit inox, speciaal ontwikkeld voor biggen.


De bak ontworpen in de vorm van een opvangschotel onder de . Roestvrijstalen halve maan voor biggen tot kg. Omega -profiel en muurplaatje. Morsvrije roestvrijstalen drinkbak voor biggen. De RVS drinkbakken zijn zwaar geconstrueerd met een eventueel gatenpatroon voor een buizen achterwand op maat.


Kan iemand mij helpen aan deze drinkbakken ? Dit is een dubbele drinkbak voor varkens van het merk Survia. Online vertaalwoordenboek. FR: drinkbak voor varkens.


Ter hoogte van de voeder- en drinkbak is een coating aangebracht op de rooster om de aantasting van de roosters te minimaliseren. Sommige lossen dit op door een drinkbak in een betonnen omhulsel te plaatsen, anderen maken de drinkbak vast en weer anderen gebruiken een porseleinen . Zoekt u een goedkope drinkbak voor uw paarden, koeien, schapen of ander vee ?

Wildkamp helpt u graag verder! In onze webshop vindt u voor paarden, koeien, schapen, geiten en varkens. Merken van gebruikte voerbakken, brijbakken en drinkbakken.


Klepel uitvoering – Boven afstelling – Beugel uitvoering – Plateau . Bij deze onderdelen gaat het om originele onderdelen. Gelieve er rekening mee te houden dat de aangegeven leverdatum een indicatie is. Geef de varkens in hun wei of uitloop een eigen modderbad of vijver Gerelateerde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts