maandag 19 maart 2018

Vrijstroomafsluiter

Vrijstroomafsluiter ook wel Klepafsluiter, schuinspindel afsluiter of Y-afsluiter genoemd. Een as of spindel maakt een lineaire beweging om de afdichting tegen. Het extern gestuurde vrijstroomventiel bestaat uit een pneumatisch bediende zuigeractuator en een 2-weg-ventielhuis.


De vrijstroomafsluiter (45°) is geschikt voor het regelen van de doorstroom van schone vloeistoffen. Op zoek naar een PP vrijstroomafsluiter ? Bekijk ons uitgebreide assortiment en profiteer van onze technische kennis! Deze fittingen zijn geschikt voor een werktemperatuur die gelijk is aan die van de PE-leidingen.


Niet geschikt voor heet water. De PP-knelfittingen zijn geschikt . Radiaal in- en uitbouwbaar. Op aanvraag: draadmof- en flensaansluiting. Schuine spindelafsluiter van brons, zonder dode zone, alle onderdelen in contact. Plasson vrijstroomafsluiter (buitendraad) Artikel omschrijving: Plasson vrijstroomafsl.


Vaste Mapress aansluiting. Easytop-​KRV schuine klepafsluiter ( vrijstroomafsluiter ) met SC‑Contur. Robuuste, geheel bronzen afsluiters met KIWA keur, voorzien van een zelfsmerende EPDM spindelafdichting voor lange termijn. Type: KP-71 Flensaansluiting PN 40. Geschikt voor: koud en heet water, koolwaterstoffen, gas, lucht, chemicaliën en zuren.


G-0online bestellen bij Wasco (al jr. uw groothandel). PP klemfittingen met KIWA ATA-Keur (waar van toepassing) voor PE buizen. Trekvast door de kunststof snijring. Bronzen vrijstroomafsluiter met geïntegreerde controleerbare terugslagklep voorzien van buitendraad.


Ons assortiment omvat 2-weg kogelkranen, 3-weg kogelkranen, vlinderkleppen, membraanafsluiters, vrijstroomafsluiters en biedt totaaloplossingen voor ieder . PVC-U vrijstroomafsluiter. Raminex vrijstroomafsluiter brons bu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts