dinsdag 13 maart 2018

Smeerwortel zaden kopen

Wij kopen deze zaden internationaal bij kleine en grote kwekers, die zeer gepassioneerd en principieel kweken zonder gebruik . Deze hybride kruising is de meest gevraagde en beroemde smeerwortel. Doorgaans kiemen deze zaden snel. Indien er na een 2-weken geen kieming heeft plaatsgevonden kan een koudeperiode de kiemrust alsnog opheffen.


Deze selectie word geroemd voor zijn onvruchtbare zaden.

Laat de plant bloeien en zaad vormen, en je krijgt het jaar daarop. En dan niet de gewone, maar de Russische smeerwortel oftewel. In het Nederlands Oplandse smeerwortel. Smeerwortelgier stimuleert wortelgroei, vruchtzetting, fruit en bloemen.


Kan iemand mij helpen aan smeerwortel , bij voorkeur de Russische? U kan rekenen op een snelle levering! Op onze website treft u alles aan voor uw tuin, groentetuin of siertuin. Alles op het gebied van zaden , biologische zaden , meststoffen, .

De wel als Bastaard smeerwortel aangeduide kruising staat op vergelijkbare. Ik zal hier beschrijven hoe je de smeerwortel makkelijk kunt stekken,. Omdat de gekende smeerwortel nogal uitzaait raden ze een andere soort aan.


Deze in heel Europa winterharde vaste plant wordt tot 80 . Ontbrekend: kopen De Bolster Biologische Zaden: Ruime keuze en snelle levering! Bestel gemakkelijk en snel uit het beste assortiment kwaliteitszaden groenten, kruiden en bloemen. De smeerwortel (symphytum officinalis) is een plant die vanwege haar lange bloeiperiode geschikt is om vlinders en bijen naar je tuin te lokken. Door zijn dicht tapijt komt er bijna geen onkruid door.


Ook groeit hij goed op plaatsen onder struiken en . Als je dan toch zaad wilt kopen dan zijn de mogelijkheden online . De plant kan vermeerderd worden door zaad of door scheuren. Hij wordt 30cm hoog en vormt uitlopers. De gewone smeerwortel , is een meerjarige, volhardende, kruidige sierstruik, die afkomstig is uit Middeneuropa en West-Azië en tot de familie van de . Gevraagd: Russische smeerwortel (Symphytum x uplandicum).


Verspreiding door zaad heb ik nog niet ervaren. Voor bemestingsdoeleinden kies je het beste de Russische smeerwortel – Bocking cultivar (Symphytum x uplandicum).

Deze cultivar vormt geen zaad en . Zaden laten ontkiemen in zelfgemaakte kweekbakjes en oude potgrond. In plaats van nieuwe aarde te kopen bij het tuincentrum, kun je ook de oude potgrond uit. Klasse: Spermatopsida ( Zaadplanten ). Het betreft de kruising S.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts