donderdag 22 maart 2018

Hermelock putdeksel

Hermelock biedt zijn putdeksels met . Dit om te voorkomen dat er personen of . HERMELOCK DEKSEL KM=400X4VO=300X3H=B125. Composiet kunststof putdeksel met belastingsklasse B125. Volwaardig alternatief voor de zware gietijzeren putdeksels.

GIETIJZER DEKSEL VOOR KUNSTSTOFPUT B125. Op zoek naar een putdeksels en klokroosters? Bekijk hier ons online aanbod. TON - DUBBEL DEKSEL - A- VOETGANGERS. FICHE – PUTDEKSELS EN KLOKSIFONS BEVEILIGEN.


Je kunt een bestaand putdeksel beveiligen tegen overdruk op het. Nu is dit een betegeld putdeksel van ongeveer 10cm dik met 5cm. GieTijzer - ALUminiUm - HermeLOCk - SOCO P.

Het putdeksel dient als afdichting om een overstroming te vermijden. Martens garandeert gereedschap van topkwaliteit voor uw leidingen. Klinkers van 7-cdeksel hoogte: cm.


Putdeksels , alu voor pvc. Ik zoek een deksel voor een septische put in een garage, dus geurdicht en er moet een auto over kunnen. Deksel 60xAlu Enkel 2x 30x3 26. Promoties op deze pagina zijn enkel verkrijgbaar bij De Witte in Wetteren - Prijzen excl. GESLOTEN DEKSEL VOOR PVC TOEZICHTPUT.


Door de aankoop van de gieterijen Lecomte en Fondatel worden putdeksels. Koop Karmat pp putdeksel bij Wildkamp. Vind putdeksel op Marktplaats. Ik heb deksels aangekocht van het merk hermelock (kunststof).


Voor iedereen een voordeel. Wij zijn ontstoppingsdienst voor riolering, verstopte wc, ba lavabo, afvoer. Wij leveren een uitstekende service. We zijn niet alleen actief in Limburg maar ook .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts