vrijdag 14 september 2018

Hoe graaf je een trampoline in

Een trampoline ingraven of niet, het is vaak een moeilijke keuze. Waarom wel of niet ingraven? Hoe moeten we hem ingraven? Is het niet veel te veel werk? Voor een grotere trampoline graaf je een groter gat.


Springen op de trampoline kunt u op twee manieren veiliger te maken: Door een.

Zo graaf u uw trampoline in zonder inbouwkit:. Ingraven van een trampoline kan op verschillende manieren waarbij de grootte en. Goed idee: ingegraven trampolines zijn de veiligste trampolines , omdat je een stuk minder hoog kunt vallen. Maak het springen voor je kinderen nog veiliger en graaf je trampoline in. Maar hoe graaf je deze in en waar moet je dan op.


Hoe je dat precies doet lees je op Fun. Ben je in het bezit van een BERG InGround of FlatGround trampoline ? Hier vind je meer informatie over je trampoline , inclusief. Hoe graaf je de trampoline in ?

Door een trampoline in te graven, maak je het speeltoestel een vast. Bekijk in de handleiding hoe diep het gat moet zijn dat je graaft. Bekijk hier hoe de ingraaf trampoline van salta ingegraven moet worden. In de handleiding van je trampoline staat aangegeven hoe diep en breed het gat moet worden.


Wilt u meer informatie over. Houd er rekening mee dat hoe groter de trampoline is, hoe. Het inbouwen van een trampoline Kadee Pro Inground: Baken de plaats af waar de trampoline ingegraven wordt. Hiervoor monteert u best de trampoline reeds . Trampolines ingraven, dat is dé trampoline trend van de laatste jaren.


Graaf een gat volgens onderstaande tekeningen. De diameter van de kuil is de diameter van de trampoline min cm. Hoe diep moet de kuil worden?


Wanneer u voor een Ingraaf Trampoline kiest of heeft gekozen moet u deze trampoline gaan of laten ingraven. Daarom heeft Zantingh Buitenspeelgoed een . Het diepste punt komt in het midden en dan graaf je de put helemaal uit in een komvorm. Stap 1: Markeer de plaats op de grond met het meetlint.


Deze wordt standaard bij de trampoline geleverd. Lees hieronder het eenvoudige stappenplan en andere handige informatie over het ingraven van je BERG .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts