maandag 10 september 2018

Gottinger minivarken te koop

Minivarkentjes Göttinger rose of met enkele stippen. Minor Gottinger biggetje te koop (Zwart beertje) Geboren op juli Mag onmiddellijk weg Een kleine soort. Heb gottinger minivarkentjes verschillende nesten beertjes en zeugjes beschikbaar. Mini varken biggetjes ( gottinger ) beertjes en zeugjes.


Op het moment is er een nestje echte klein blijvende micro . Ik ben in het bezit van drie Göttinger varkentjes.

Omdat ik het zielig vond om één varken te houden besloot ik er nog eentje te kopen. Houd een minivarken als huisdier. Levering van minivarkens door heel nederland. Sommige fokkers proberen hem steeds kleiner te fokken, onder meer door de dieren. Het Göttinger minivarken is aan de Universiteit van Göttingen (Duitsland ) . Daarom is het aan te raden om een minivarkentje nooit alleen te huisvesten.


Ons doel is een superklein, ranker varkentje te fokken dat niet lijkt op een Göttinger of een Hangbuik en geheel vrij is van Engels ,Canadees en Amerikaans . Zeer mooie mini gottinger varkentjes. Dit is een eigen foto ouders zijn zeer klein Groeten.

Gottinger minivarken terug naar overzicht Hollandse naaGottinger minivarken. Na dagen is ons mini varken al aardig gewend. Hij komt zelfs al naar ons toe. Er zijn verschillende manieren om varkens te houden, in een weiland met . Het hangbuikzwijn – door de Vietnamezen Í varken genoemd - komt van.


Göttingen gebruikt voor de ontwikkeling van het Göttinger minivarken. Indonesisch (zwart?) en Gottinger (roze?) en hangbuikzwijntjes. A big ranch with a small cast! Piggywellranch micro pigs.


Wij fokken de enige en echte. Aan het houden van een varken als huisdier zitten een groot aantal haken en ogen. Het varken dient te beschikken over een tochtvrije hok om te kunnen schuilen. Ik heb sinds kort Gottinger varkentjes aangeschaft. Vlees is wettelijk verboden om aan varken te geven.


Deze melk kun je kopen in een dierenspeciaalzaak. De meeste minivarkens zijn te dik, maar soms komt het voor dat ze. Koop een baal stro en strooi die helemaal los in een hok, zodat ze daar helemaal.


Ik zou nu ook niet met mini-varkentjes beginnen. Kunekune, Vietnamese Hangbuikzwijn, Göttinger , Hongaars wolvarken en Tamworth.

Het kopen van een minivarken is echter nooit waterdicht! De hype rondom minivarkens heeft veel ongure fokkers in de markt gebracht en daar .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts