maandag 3 september 2018

Verhoogde tuinborder maken

Dat geeft diepte in uw tuin. Deze betonnen stapelblokken zijn. Inspiratie voor het toepassen verhoogde borders in je tuin ! Je kunt een verhoogde border maken van bijvoorbeeld hout of steen.


Op de foto hieronder is de Brickwall van Excluton gebruikt. Maar wilt u nu eens iets anders of juist iets unieks en persoonlijks dan kunt u ook zelf een border maken.

U kunt bijvoorbeeld een houten of . Als je zelf een verhoogde border wilt maken moet je er voor zorgen dat de ondergrond goed vlak is. Dit kun je het beste doen met wit zand en . Aanleg of herinrichting van borders in jouw tuin laten verzorgen? Bij het plaatsen van een verhoogde borderrand wordt gezorgd voor een stevige ondergrond. Door bloembakken in uw tuin te plaatsen brengt u zonder al te veel. De basisregel bij het maken van een bloembak, verhoogde border of . Een verhoogde border is een goed alternatief voor een moestuin.


Ergonomisch praktisch: doordat de border verhoogd is, spaar je bij het tuinieren je rug.

Online is er best veel te vinden over borderbakken maken van hout, dus. In de hoge bakken komen ook geen grotere planten te staan dan . Meet de tuin op met een landmeter en teken een schaalmodel van je tuin op. Graaf eerst op de grenslijn van de hoge borders een gleuf uit van 10cm diep. Koop of Verkoop border op Marktplaats. De muur- en stapelstenen van het merk Kijlstra zijn van uitstekende kwaliteit en zijn geschikt om verhoogde borders of stenen afscheidingen te maken in uw tuin.


Verhoogde border met steigerhout, wooden flowerbe plantenbak. Een gratis plantenbak zelf maken is leuk. Tuinontwerpen is ook een kwestie van combineren.


Handigheidjes die nodig zijn om een smalle tuin breder of een korte tuin dieper te maken. Bij een verhoogd afsluitend terras zouden misschien kleine stukjes uit de muur gehaald. Tom een surftuin voor het koppel maken.


Tuinborders maken doe je met de producten van Vandersanden. Een eenvoudige manier om verhoogde tuinborders te creëren is door stapelblokken te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts