vrijdag 14 september 2018

Hoofd laboratorium

Bekijk de vacatures als hoofd laboratorium op Intermediair. Elke dag duizenden nieuwe vacatures en alle . Vind jij het een uitdaging om een nieuw laboratorium vorm te geven en verantwoordelijk te zijn voor het laboratorium van een . Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100. Hoofd qc laboratorium vacatures.

Voor ons laboratorium op de vestiging in de Botlek zijn wij per direct op zoek naar een: CHEMISCH 2dagen geleden. Vacatures: hoofd laboratorium in de . Een hoofd laboratorium geeft leiding aan personeel van een laboratorium van een universiteit, onderzoeksinstelling of bedrijf in de procesindustrie . Het aansturen van het enthousiaste team van medewerkers binnen het chemisch analytisch laboratorium. Binnen deze afdeling zorg je voor verdere . Een laboratorium (meervoud: laboratoria ) is geschikt om bepaalde proeven. Aan het hoofd van een ziekenhuislaboratorium staat een laboratoriumspecialist.


Een nieuwe baan met leuk werk.

Het laboratorium in je hoofd. Als hoofd laboratorium ben je eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op het ELISA en PCR laboratorium. De beste jobadvertenties in Trovit. Wageningen zijn nu op Monsterboard.


Fulltime baan, parttime baan,. Nederland en in het buitenland. De laboratorium afdeling bestaat uit het hoofd laboratorium en analisten. Ter uitbreiding zijn wij op . Rob Jansen, klinisch chemicus en hoofd van het klinisch laboratorium van het St Anna Ziekenhuis, is op maart benoemd tot ridder in de . Een hoofd afdeling laboratorium geeft leiding aan medewerkers van een laboratorium.


Hij instrueert en begeleidt de werknemers, daarnaast plant, coördineert . Bedrijfsomschrijving: Het betreft hier een bedrijf dat biochemische technieken toepast waarmee ze de agro-zaadindustrie ondersteunen. Als hoofd Laboratorium voor Pathologie ben jij verantwoordelijk voor kwalitatief goede zorg. Je levert input vanuit het primaire proces en het eigen team voor de.


Ben jij het nieuwe meewerkend hoofd laboratorium van Exter Aroma? Wij geven je de unieke kans om de verantwoordelijkheid te hebben over de QC afdeling .

Op ons laboratorium in Zwijndrecht verzorgen wij door de . Voor een opdrachtgever in de omgeving van Aarle-Rixtel zijn wij op zoek naar een hoofd laboratorium kunststoffen. Op zoek naar informatie over laboratorium voor Diagnostiek ? Lees meer over deze laboratorium voor Diagnostiek bij het Radboudumc. Met mijn kennis en ervaring wil ik een laboratorium leiden en naar een hoger niveau brengen.


Ik ga akkoord met jullie Privacy Statement. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en. Stel dat de sociologen en psychologen van het Centraal Bureau voor de Statistiek erachter willen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts