dinsdag 18 september 2018

Wat te doen tegen vliegen in huis

Kruidnagels zijn meestal een goede afweermiddel tegen vliegen. Een plant kan je overal in huis zetten, maar je kan ook een aantal losse . De geur van azijn zal de vliegen wegjagen. Kook wat moutazijn en zet dit in een potje of een kom en plaats het in huis.


Staat bij mij beneden op de keuken tafel en het hele huis is vrij van vliegen.

Tegen vliegen : een doorzichtig boterham- of diepvrieszakje met water vullen en. Resultaat : De vliegen laten je met rust en eten lekker wat erop de salontafel staat ! Spuit dit gif tegen vliegen dus liever niet in huis , maar uitsluitend buiten. Het vangen en loslaten van vliegen kun je doen met een “levende vliegenval ”. Laat hieronder weten wat jij zoal doet om een vliegenplaag te.


Er zijn echter dingen die je kunt ondernemen om minder vliegen in je huis te. Doe wat azijn in een schaaltje en meng er een paar druppels afwasmiddel. Als je weet wat voor soort vlieg je hebt, kun je ook de oorzaak van de vliegenplaag.

Het zijn die dikke grote vliegen die hard brommen en tegen je raam knallen. Maar ze kunnen ook perongeluk je huis binnen vliegen als je een raam of deur open laat staan. Wij geven je oplossingen om dit te doen. Plaats een UV- of insectenlamp om vliegen in huis te vangen en te elektrocuteren. Met de zomerse temperaturen die ons om de oren slaan, staan de meeste deuren in Vlaanderen de hele dag open.


Jammer genoeg brengt dit . Wij vroegen entomoloog Peter Timmermans van ongediertebestrijdingsdienst Rentokil om tips zodat. Om nog maar te zwijgen over de vliegen die doen alsof jouw maaltijd van hen is! Haal een aantal basilicumplantjes in huis om vliegen tegen te gaan. Maar wat kun je nu doen om vliegen in je huis te voorkomen?


Om vliegen op afstand te houden kun je een afkooksel van knoflook maken, . Hoe is een vliegenplaag in huis te voorkomen? Ik woon in een buitengebied en heb behoorlijk last van (gewone) huisvliegen. Heeft iemand een idee hoe je deze . Vliegen in huis : wat te doen ? Met deze huis -en tuinmiddeltjes wordt vliegen verjagen een makkie.

Waarom je ijsklontjes in de droger zou moeten doen. Heerlijk door gerechten en ook nog eens effectief tegen vliegen. Er bestaan manieren om deze vliegen te verjagen, al zijn.


Een grondige schoonmaak en enkele specifieke planten plaatsen kan al wonderen doen. Je huis grondig schoonmaken kan al heel wat vliegen weren. En wat moet je doen als je last hebt van vliegen ? Lees hier alles over vliegen in je huis. De huisvlieg is gemakkelijk te herkennen door de relatief grote . Ben jij op zoek naar de oplossing tegen vliegen in huis ? Zorg dat je vliegen niet hoeft te verjagen, door ze simpelweg buiten de deur te. Je kan wat van deze geurtjes in huis rond druppelen.


Dit kun je doen door je tuin schoon te houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts