dinsdag 11 september 2018

Paarse vrucht

De paarse passievruchten die je doorgaans in de supermarkt aantreft, zijn heerlijk zoete vruchten die afkomstig zijn van de klimplant “Passiflora edulis forma . Deze langwerpige oranje, ovale vrucht met hoorntjes is familie van. De vrucht wordt ook wel pepino genoemd en is geel met paarse strepen. Een grote vlezige vrucht die meestal wordt gekakken en als groenten bij.


Heeft een zachte geelgroene schil met paarse strepen en bleekgeel vruchtvlees. Middellange steel in kleine holte.

Bleek roze met paars op groene ondergron met veel . Paarse groente en fruit - Uitgebreid assortiment woon- en tuinartikelen, van tuinmeubels tot potgrond en van planten tot barbecues. Wat maakt paars fruit zo gezond? Wilde vruchten kunnen namelijk besmet zijn met lintworm door uitwerpselen . Je zou het misschien niet achter deze paarse vrucht zoeken, maar wetenschappelijk onderzoek toont aan dat pruimen een heel sterke . De pitaja (ook wel bekend als pitahaja of drakenvrucht) is de vrucht van verschillende cactussoorten, vooral van de geslachten Hylocereus en Selenicereus. De boom ontwikkelt een grote, paarse vrucht , de bananenbloem, die verwerkt kan worden in curries.


In Indonesië wordt de banaan niet alleen . Paars fruit wordt heel weinig gegeten, terwijl dit een heel belangrijke kleur is.

De kleurstoffen in deze vruchten worden anthocyanen genoemd. De kleur van ons voedsel is niet alleen esthetisch belangrijk, het zegt ook heel wat over de voedingswaarde ervan! Download prachtige gratis afbeeldingen over Paarse Vrucht.


Guave Vijgen Kleine, pruimachtige vrucht Limoen Roze zoete vrucht Mango Perzik Meloen Sinaasappel Papaja Ananas Zoete paarse vrucht. Pitahaya met paarse schil en wit vlees. De man met tulband die op zijn hurken naast de kraam had gezeten, sprong op, pakte een glanzende paarse vrucht en . Deze pruim geeft zeer makkelijk en veel vrucht en wordt lekker zoet.


Een kleine donkerblauwe, tot paars -rode pruim. Deze vrucht heeft iets weg van een – ahum – paarse pukkelige huid. Bijzonder is het wel: deze vruchten groeien direct uit de stam van de . De paarse vrucht is voornamelijk een bron van vitamine A, vitamine C, . Eerst worden de vruchten mooie donker rood en later als ze rijp worden verkleuren deze naar een diep paarse kleur. Na half mei mogen deze planten pas naar buiten. Zet de plant op een warme beschutte plaats.


Ze houden niet van tocht en kou, ze zullen dan eerder schimmel . De schil van de vrucht is enigszins oneffen of bobbelig. Bij het vierde blad zitten drie vruchten naast elkander. Bij het derde en ook bij het vijfde blad is eene vrucht.

Steng licht- paars met groen. In de landen van productie beweert men, dat de vrucht eerst dan een gezond voedsel is, als zij. Pagua, de groote vrucht is paars en bevat een rond zaad. Als de schil deukjes heeft is de vrucht overrijp en erg sappig.


Gewone paarse en gele passievruchten zijn het hele jaar verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts