vrijdag 21 september 2018

Mierenhoop verwijderen

De bestrating van een terras of oprit kan verzakken doordat een mierenkolonie zich onder de tegels heeft genesteld. De mieren verwijderen het zand om een . Wij hebben mierenhopen achter ons huis. De derde ligt achter de heuvel dus daar hebben we niet zoveel last van.


Het is misschien wel de simpelste oplossing om het gehele nest te verwijderen.

Dit is echter niet altijd mogelijk. De ingang van een mierennest . Het is een veelgestelde vraag hoe je van een mierenhoop afkomt, daarom hebben we hier dé oplossing omschreven. Niettegenstaande mieren een groot nut hebben in de natuur, kan het soms hinderlijk zijn indien ze mierenhopen maken in het gazon.


Na deze weken kan je de bloempot verwijderen en het nest op een minder . Als u last heeft van mieren is er een plantaardige oplossing voor uw probleem. Als er goudsbloemen, afrikaantjes, lavendel, boerenwormkrui of bieslook .

Ze verwijderen het zand van onder de terrastegels waardoor die los komen te zitten. Voedsel waar ze op gaan zitten is niet meer geschikt voor consumptie . Je kan ook van die mierenlokdoosjes ofzo kopen. Als je mierenhopen of grote hoeveelheden mieren hebt geconstateerd op je gazon. Door de mogelijke schuilplaatsen te verwijderen , ontmoedig je de mieren. Vervolgens probeer je op één van de volgende manieren om het mierenspoor te verwijderen : Doop een sponsje in water met zeep.


Veeg het sponsje langs het . Om een mierenplaag in huis of tuin te bestrijden, moet het mierennest vernietigd of verwijderd worden. Hiervoor kunt u het beste een ongediertebestrijder . Plaats een beetje gist in de nabijheid van een mierenhoop en ze worden . Je kunt zorgen dat mieren je huis niet meer in komen door hun geursporen te verwijderen. Als een mier voedsel ontdekt, maakt hij namelijk een spoor met . Dan is de kans op een mierennest in de tuin erg groot. Een mierennest verwijderen is in dat geval aan te raden, omdat ze uw tuin kunnen aantasten, en als ze in . Mieren beschermen bladluizen en verspreiden ze door je tuin.


Je kunt ook het hele spoor verwijderen door de vloer goed te boenen met zeep.

In de tuin kun je mieren misleiden met lavendel, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts