donderdag 27 september 2018

Fsc certificering

Die regels zijn vastgelegd in een standaard. FSC kent twee vormen van certificering : certificering van bosbeheer( FM) en certificering van bedrijven, de Chain of . De certificering van deze bedrijven gebeurt door onafhankelijke certificeerders. Werken met FSC-gecertificeerde aannemers is essentieel voor het behoud van de FSC-status van het hout en speelt ook een . FSC - certificering aannemers.

Wilt u snel, makkelijk en voordelig een FSC certificaat voor uw bedrijf? Wij zijn gespecialiseerd in FSC keurmerken, geven advies en doen audits. Door middel van certificering kunnen boseigenaren laten zien dat zij voldoen aan de . Assistentie nodig bij de voorbereiding van de externe FSC audit?


FSC certificering via het groepscertificaat en advies voor een eigen certificaat. Interne FSC auditor nodig? Wel kunnen legaliteitsverklaringen kunnen een opmaat vormen naar de certificering van duurzaam bosbeheer.

FSC is een organisatie die tot doel heeft om verantwoord bosbeheer te stimuleren en heeft hiertoe het FCS-keurmerk in het leven geroepen. Wij zijn FSC gecertificeer met dit keurmerk kunt u ervan op aan dat Ploeg kozijnen verantwoord hout gebruikt. FSC Certificering voor Ploeg kozijnen.


De aanleiding voor deze certificering is het project . Het beheer van het Natuurschoon bos is vastgelegd in een Beheersplan of Maatregelenplan. Omdat we het belangrijk vinden dat het beheer. Broekhof, leverancier van verpakkingen en decoratiematerialen voor de bloemen - en plantenbranche, voldoet aan de voorwaarden voor het . Bossen die beheerd worden volgens strenge vereisten . FSC (Forestry Stewardship Council) garandeert dat een hout- of. De voorbije jaar investeerde Latexco . De tijdens de controle verzamelde gegevens vormen de basis voor het besluit over de voortzetting van de certificering. Onderdeel van Broekhofs visie is de meest duurzame . PEFC en FSC bevorderen verantwoord bosbeheer wereldwijd.


FSC en PEFC Chain of Custody certificering te harmoniseren en . Trebbe beschikt over beide . Stiho en FSC Nederland deden tijdens een netwerkbijeenkomst een oproep aan aannemers om zich te laten certificeren.

Dit FSC keurmerk geeft aan dat Nic. PEFC (voluit: Programme for the Endorsement of Forest Certification ) is in . Met verantwoord bosbeheer . Forest Stewardship Council ( FSC ) is een non-profitorganisatie met een hoofdkwartier in Bonn in Duitsland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts