woensdag 26 september 2018

Vacature ivn

Vacatures Momenteel zijn wij opzoek naar een:. In principe moet men daar lid van IVN regio Leiden voor zijn. Hier staan werkgroepen en functies vermeld waarvoor mensen gezocht worden.


De IVN Oost-Veluwezoom is een vereniging met ruim 1natuurbelevers die met liefde en tomeloze energie onze kennis en fascinatie voor de . Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100.

De IVN is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de vacature of voor de afhandeling. Ben jij ondernemend en creatief, en organiseer je graag projecten, evenementen, trainingen en andere activiteiten? IVN laat jong en oud beleven hoe leuk, gezond én belangrijk natuur is. Dat doen we met natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes.


Rolstoeltoegankelijk, ja, Aantal . Op zoek naar vacatures , banen, werk bij IVN. Bij IVN kun je als data-marketeer helemaal losgaan op de data die.

Bekijk de vacatures bij IVN op Intermediair. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Deze baan valt – tot teleurstelling van het bestuur én de directeur – niet te combineren met het directeurschap.


Solliciteer voor een leuke nieuwe baan bij ivn. IVN is een landelijke organisatie die mensen op lokaal niveau bij de natuur betrekt. In je tuin, op je balkon, in de buurt en verder weg. IVN Utrecht werkt als beroepsorganisatie en met 1. Op dit moment heeft deze organisatie geen vacatures online geplaatst. Regelmatig zijn er vacatures voor actieve vrijwilligers.


De huidige directeur wordt dan hoofd van het Talencentrum van de Universiteit . Van den Berg: ”Want met mijn vertrek . Daarom zijn we op zoek naar een nieuw . Het Landelijk Bestuur zoekt kandidaten die zich beschikbaar willen stellen als een algemeen bestuurslid. Hieronder zijn de gegevens van de vacature weergegeven. Onderaan de pagina heeft u de mogelijkheid . Terug naar vacature overzicht.

Beheer en bijhouden van de website van IVN Walcheren. Functie: Data-marketeer Organisatie: IVN Natuureducatie Aantal uren: 32. Data -marketeer bij IVN Natuureducatie.


Instituut voor natuurbescherming en educatie). Activiteiten Buitenwerk en tuinwerk, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts