donderdag 13 september 2018

Wat kun je doen tegen mieren in huis

In de winter zul je ze nauwelijks tegenkomen. Strooi wat koffiedik bij de deur waar de mieren je huis binnenkomen. In het kader van leuke dingen doen : vorige week woonde ik een Surinaamse kookworkshop én Mehh!


Wat te doen tegen mieren in huis ? Als je het nest echt niet kunt vinden kun je een expert inhuren.

Ze kunnen wel wat duur zijn maar . Ze vinden altijd nog wel wat zoetigheid in een glas of een aantal kruimels op een bord. Zodra mieren aan je voedsel hebben gezeten, kun je ze beter maar weggooien, toch zonde. Doe op een mierennest wat zout dan komen bijna alle mieren eruit en dan.


Wat zijn de gevolgen en hoe kunt u mieren in huis bestrijden? Let wel op wat voor soort mieren je in huis hebt: tuinmieren zijn vrij onschuldig. Mieren doen nuttig werk voor ons ecosysteem.

Andere huis -, tuin- en keukenmiddelen tegen mieren zijn . In deze seizoenen zijn ze op zoek naar eten en komen dan graag uw huis binnen om voedsel te verzamelen. Misschien vraagt u zich af wat te doen tegen. Veel mensen vragen zich af wat te doen tegen mieren. Pedaalemmers goed afsluiten helpt tegen mieren in de keuken. Als je last hebt van een mierenplaag in huis zijn er diverse handige tips om mieren in en rond het huis te bestrijden.


Kijk waar de mieren je huis binnenkomen. Het eerste wat je moet doen is het nest zien te vinden. Wanneer je het nest hebt . Deze kleine zwarte mier leeft met name onder stoeptegels, beschut tegen de kou en de beste plek om te overwinteren. Talkpoeder, een streep zetten met schoolkrijt en heel fijn koperslijpsel kun je ook gebruiken.


Leg wat nat koffiedik op de plek waar de mieren je huis binnen komen. Na twee dagen zijn de mieren weg, en kun je het inmiddels opgedroogde koffiedik zo . Vooral in de zomermaanden zorgen ze soms voor overlast. Om mieren in je huis te voorkomen, is het goed om te weten waarom de mieren.

Of leg wat sterk geurende kruiden, zoals lavendel of basilicum waar mieren. Strooi daarom wat koffiedik buiten rondom je huis. Dit kun je doen tegen mieren in huis ! Huishoudexpert Emile Bode geeft antwoord op de vraag van Cora Buursen uit Nieuw-Vennep: Hoe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts