woensdag 12 september 2018

Mos bestrijden met zout

Nachts gaat zout namelijk zweten en u zult zien dat mos en onkruid. Voor bestrijding van onkruid en mieren gebruik ik schoonmaak-azijn met citroengeur. Voor het bestrijden en verwijderen van mos en groene aanslag kunt u kiezen voor strooizout of gewoon keukenzout. Weinig bekendheid over de werking van speciaal strooizout tegen onkruid.


Verschil tussen strooizout en onkruidzout.

Strooizout bestaat uit een overgroot deel uit fijn zout. Na regenbuitje is dat zout opgelost en verdwenen. Mos en groene aanslag vlogen er zó van af, zonder.


Strooi het zout uit op de plaatsen waar er onkruid tussen de tegels groeit. Eventueel kan je er ook voor kiezen om het zout op te lossen in heet water. Heb EDIALUX gekocht voor onkruid en mos verdelger.


Een mooi gazon vergt onderhoud en zorg. Veel problemen kunnen op de loer liggen, en mos is daar één van de belangrijkste van.

Door zijn dichte groeiwijze . Producten zoals azijn, kokend water, zout en andere éénvoudige. In Japan bijvoorbeeld worden verschillenden mossoorten speciaal gekweekt voor . Op steeds meer opritten en stoepen ligt in het voorjaar een laagje zout. Dat zout is niet bedoeld om gladheid te bestrijden , maar om het onkruid . Groene aanslag of mos op tegels en klinkers? Vul deze met lauw water en voeg hier een grote hoeveelheid strooizout of keukenzout aan toe.


Meng een liter water met een grote hoeveelheid zout. U bent niet alleen, onkruid en mos op tegels en stenen is een veelvoorkomende ergernis. De onkruidkundige: Ik strooi soms een beetje zout op paardenbloemen. Onkruid bestrijden met azijn lijkt een perfecte . Op mooie zonnige dagen zit je er bovenop: onkruid dat tussen de tegels van je terras door groeit.


Roundup en is een stuk goedkoper. Als je regelmatig zout gebruikt, dan krijg je een verzilting van de bodem. Er zijn milieuvriendelijke alternatieven die onkruid doeltreffend bestrijden.


Javel, zout of azijn gebruiken als onkruidbestrijder is geen goed idee:.

Eén van de meest efficiënte middeltjes om niet alleen onkruid te bestrijden , maar ook. Het realiseren van mos in de voegen van je terras is echter uiteraard iets . De meest milieuvriendelijke manier van onkruid bestrijden is wieden,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts