vrijdag 16 maart 2018

Bladhoudende kamperfoelie

De bloei van deze kamperfoelie is van Mei . Vreemd genoeg is deze plant nog steeds heel onbekend hoewel zij tot de mooiste bladhoudende soorten behoort. In zeer strenge winters kan zij wel veel blad . In het Nederlandse klimaat zie je. De bladeren zijn glanzend donkergroen.

Een klimplant met geurende oranje bloemen en grote groene bladeren die ook in de winter mooi fris . De wilde kamperfoelie klimt graag langs de stammen en takken van bomen en. Met een bladhoudende haag rond je tuin voel je je ook in de winter beschut en . Het echte 3D-tuinieren lukt in kleine tuinen alleen goed met klimplanten. Klimplanten kleuren en camoufleren makkelijk hele muren, schuttingen, schuurtjes en . Dat geldt ook voor de klimop, Clematis armandii, kamperfoelie en de . Bladhoudende heesters zorgen ervoor dat uw tuin elk seizoen een plaatje is.

Mooie bladhoudende kamperfoelie met zoetgeurende kleine paarsrode bloemen. De boemetjes beginnen te geuren bij schemering en trekken zo nachtvlinders . De klassieke kamperfoelie (Lonicera) kennen we allemaal als de. Lonicera Copper Beauty is een bladhoudende Kamperfoelie.


Of door een bladhoudende boom of struik beschut worden tegen de . Kijk ook eens bij onze andere advertenties. Snel, eenvoudig en voordelig online bij Garmundo. Deze bladhoudende kamperfoelie is perfect voor lage hagen. Toch is er nog ééntje die het beter doet . Brede bladhoudende struik tot 1. Kleinbladige bladhoudende struikkamperfoelie. Zeer geschikt voor vakbeplanting.


Al je hem te lang laat doorgroeien kan kamperfoelie een warboel worden, hij trekt namelijk duidelijk naar het licht. Snoei hem daarom af en toe bij in maart. Wintergroene haagplanten - bladhoudende struiken.

Ik heb in de lente een kamperfoelie gekocht die ik tegen de schuur op wil laten. Kamperfoelie bloeit lang, geurt heerlijk en de bloemen zijn fraai om te zien. Kamperfoelie is niet kieskeurig.


Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. Er zijn bladhoudende en bladverliezende soorten. Blad in de winter, Bladhoudend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts