maandag 12 maart 2018

Slotenbak

De bakinhoud en het bakgewicht past precies bij uw machine. Een slotenbak (of brede bak) van Verachtert heeft goede indringing in het te verladen materiaal, . Vind slotenbak op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Machineklasse: 5- ton.

NIEUWE MINI- SLOTENBAK CW05. Nemaco heeft een uitgebreid aanbod aan aanbouwdelen voor de knikmops, minigravers, graafmachines, en grondverzetmachines voor de. De Steelwrist bredebak is geoptimaliseerd voor gebruik in combinatie met een tiltrotator. Een relatief laag gewicht dankzij hoogwaardig . Met slotenbak , banaanbak en dieplepelbak.


Nieuwe graafbakken - slotenbakken CW - - ophanging. Bel voor meer gegevens Tel.

Nieuw en tweedehands materiaal voor land- en tuinbouw, akkerteelt en veeteelt wisselt hier van eigenaar. Teel je je groenten en fruit zelf? Technische informatie - Moedermes, slijtstrippen en ophanging zijn vervaardigd uit Hardox 400. Brugstuk, zijschotten en kuip zijn vervaardigd uit St52-3. Slotenbak voor minigraver.


Met versterkingsrib - Laswerken Van Eenoo . Nederland - Zie documenten voor info mbt de bakken, Algemeen cijfer 1-(1: slecht, 5: als nieuw): - Mascus Nederland. Eind oktober weer op voorraad! Troostwijk verkoopt slotenbak met CWsnelwissel voor Grondverzetmachines in België. Deze slotenbak is speciaal ontwikkeld voor het afwerken met behulp van een draaikantelstuk.


Met behulp van deze slotenbak aan een . Kantelconnector met Rädlinger-kantelmotor en slotenbak. Onlangs heeft de grondverzetafdeling een kantelconnector met Rädlinger-kantelmotor . Aanbouwdeel : Bak voor laders : SLOTENBAK : Land van de verkoper - Nederland : AANTJES GOUDRIAAN MACHINERY B. Gebruikt: GP Equipment Gebruikte slotenbak CW€5excl.

Levering: nieuwe slotenbak. Specificaties: Breedte: ca. Vraag een offerte aan loading. Gewichtsklasse: tot ton.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts