maandag 5 maart 2018

Kippen moppen

Klaasje komt naar beneden voor zijn ontbijt, zijn moeder vraagt hem of hij zijn klusjes al heeft gedaan. Dan krijg je nog geen ontbijt”, . En dus niet van die droge kipfilet. Ik heb op verschillende manieren zes moppen.


Ene kip tegen de andere ik heb vannacht zulke hoge koorst gehad dat ik een gekookt ei heb gelegd.

De leukste moppen en grappen vind je op Verveel. Kippen kwijt Een Amerikaan rijd met een grote Amerikaanse wagen over een klein Hollands plattelands . Het verschil tussen zwarte en witte kippen. Wat is het verschil tussen een zwarte kip en een witte kip ? Een zwarte kip kan wel witte ei. We hebben een grote verzameling leuke diverse moppen om je aan het lachen te maken!


Doktersgrappen: Komt een man bij de Psychiater, en hij begint stotterend te vertellen dat hij 10.

Waarom leggen kippen eieren? Als ze de eieren laten vallen gaan ze kapot. Moppen - Allerlei : OBER - RESTAURANT. Het ligt in de natuur van kippen om straten over te steken.


Zevenduizend kippen vervoeren? Dat moet een vrachtwagenchauffeur in Oostenrijk deze week gezegd hebben. Een vrachtwagenchauffeur met kippen.


We hebben jullie al lang genoeg in spanning gehouden dus hier zijn ze dan! Een bioloog, een natuurkundige en een scheikundi-. Zij gaan naar een kippenfokkerij en vragen de prijs voor kippen en hanen.


De verkoper lacht en zegt: Bij kippen heb je aan. Wat is de overeenkomst tussen vrouwen en kippen ? Ze hebben allebei een dikke kont en zitten graag op een stok! Jantje gaat naar de slager en vraagt heeft u kippenpootjes?


De slager antwoord: ja natuurlijk Jantje.

Ken je die mop van de blinde timmerman? Een selectie historische moppen , per tijdvak. Gegrillde kip (cc - Pixabay - kdaubon).


De eenvoudige dialogen bevatten moppen , (woord)grappen en raadsels, meestal met kippen en mussen in de hoofdrol, maar ook met onderwerpen als een . In dit boek staan verhalen, weetjes, moppen en versjes over de boer en zijn kippen. Maar ook over de uil en de mus. Welke kippen kunnen niet kakelen?


Previous Story Meeste vlees. Next Story Adem in de hof van Eden . Terwijl de dieren de ark van Noach binnengaan zegt een kip tegen een haan: “ Dat hij ons meeneemt snap ik, maar waarom hij als vrome jood twee varkens . Een kok is een kipfilet aan het maken. Hij plukt de veren van de kip. Hij vergeet echter het vuur aan te . Ik zoek hele droge moppen zoals deze:. Ik weet dat er al heel veel topics zijn met moppen , maar dat zijn niet echt.


Antwoorden:Schooljuffrouw: Om aan de overkant te komen. Plato: Omwille van het hogere doel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts