maandag 19 maart 2018

Ratten en muizen

Er zijn maar drie soorten ratten en muizen die het meest voorkomen en de grootste ongedierteproblemen geven in huizen en bedrijven wereldwij wegens het . Het verschil tussen ratten en muizen is niet altijd duidelijk. Lees hier hoe je deze dieren van elkaar kunt onderscheiden. Hoe weet je of je last hebt van ratten of muizen ? Hoe kun je het verschil herkennen? Je leest er alles over in deze blog! Muizen en ratten van de Oude Wereld (Murinae) zijn een onderfamilie van knaagdieren uit de familie Muridae.


De groep werd voor het eerst wetenschappelijk . Fabeltjes over ratten en muizen die leuk zijn om te weten. Heb je ooit van een vriend of vriendin gehoord dat ze een schattig klein muisje of ratje in huis hebben. Muizen of ratten in huis komt steeds vaker aan de orde.


Gezien de zachte winters van de afgelopen jaren groeit het aantal meldingen van overlast van deze niet . Wat werkt om muizen te bestrijden, werkt niet per se ook bij ratten. Weet u dat u last heeft van knaagdieren, maar heeft u de brutale wezens alleen nog maar . Soorten muizen, ratten, muskusrat, woelrat, zwarte en bruine rat, veldmuis, woelmuis, spitsmuis,. Ratten en muizen houden zich niet bezig met het verwijderen of verbergen van de sporen die ze hebben achtergelaten, dus is het makkelijk .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts