maandag 13 februari 2017

Mieren overlast keuken

Als u last heeft van mieren is er een plantaardige oplossing voor uw probleem. Het kan geen kwaa maar aangenaam is het niet. Wat te doen als de kriebelbeesten je keuken dreigen over te nemen?


Oma weet raad met haar huismiddeltjes tegen mieren. Als je overlast van mieren hebt in bijvoorbeeld je keuken , zorg dan dat de geur van kaneel sterk .

Van mieren in de keuken afkomen. Strooi dan eens fijne suiker of poedersuiker met daarin gist bij de ingang van het nest. Andere huis-, tuin- en keukenmiddelen tegen mieren zijn uienpoeder, knoflookpoeder en. In de keuken , op de tafel, op het aanrecht?


Dankzij de warmte vroeg in dit jaar, legde de eerste lichting mieren massaal . Mieren bestrijden: identificeer het soort mier in uw huis en zie wat de gewoonte zijn. Het is nu oktober en heb kleine mieren in me keuken woon hoog snap niet. De overlast lijkt te zijn begonnen, nadat de kruipruimte is opgedroogd door .

Vooral met vloerverwarming in de keuken kunnen mieren al vroeg in het jaar. Geen noo mieren bestrijden kan op verschillende manieren en met. Mierenspray en mierenlokdozen werken goed als de overlast zich beperkt . Mieren die vanuit de nieuwe kolonie de weg naar de keuken hebben gevonden kunnen overlast veroorzaken. Bedenk hierbij dat mieren in de . Ik herinner me hoe mijn oma destijds de mieren tussen de tegels in de veranda te lijf ging met een kan kokend water.


Toch kunnen ze voor flink wat overlast zorgen, zowel buiten als binnenshuis. Heb je last van mieren in huis en weet je niet hoe je ze moet bestrijden? Wij hebben tips om mieren in huis te verwijderen, zodat ze niet meer over de vloer, aanrecht of zelfs in je bed zullen. Koperen centen neerleggen bij de keukendeur.


Dek etensresten in de keuken altijd goed af en zorg dat het aanrechtblad schoon is. De meeste mieren waar wij overlast van hebben op het terras voeden zich met suikerhoudende producten. Vaak zie je ze dan in de keuken. We kunnen mieren bestrijden met moderne, natuurlijke middeltjes zonder.


Etensresten zoals kruimels op de keuken vloer kan al genoeg zijn om de mieren in huis te krijgen. En ze kunnen uiteraard door ieder gaatje en kiertje dus .

Een mierenplaag zorgt voor overlast in uw huis, tuin of bedrijfspand. Met het stralend zonnetje komen ook mierenkolonies tevoorschijn. Sommigen duiken zelfs op in huis.


Enorm vervelen ook al zijn het nuttige . Hierdoor lopen er al snel mieren in de keuken. Doordat mieren vaak afkomen op voedselresten, begint het bestrijden van de mierenoverlast altijd met het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts