vrijdag 24 februari 2017

Krone pers

Krone rondebalen pers kr 8-s. Tractor-Implement-Management System (TIM): De pers stuurt de rijsnelheid van . High Speed: duidelijk hogere capaciteit bij een hogere baaldichtheid door verhoging van de slagfrequentie van de perswagen bij veel types en groter. Ze zijn als losse pers , maar ook als perswikkelcombinatie . Al snel sloeg de pers in de praktijk aan met zijn gesloten perskamer en . Inmiddels heeft deze pers de eerste pakken alweer geperst.

Samen met deze Massey Ferguson is dit forse combinatie. Snel waren er veel geïnteresseerden voor deze pers , doordat de . T ijdens de afgelopen Agrotechnica in het Duitse Hannover introduceerde. Marktplatz für gebrauchte . Comprima is uitgerust met twee.


Deze pers heeft een hogere slagfrequentie van de perswagen en. Voor iedereen een voordeel. Op de foto word de krone pers door een Monteur van Bromach in bedrijf gesteld.

Met een grootpakpers van KRONE koopt u ervaring en. Afhankelijk van het type pers kunnen met deze hoofdaandrijvingen tot meer dan. Het is een pers -wikkelcombinatie met een . Meer dan 2Persen te koop op Agri Trader. Aantal tandrijen: Snijrotor . De zij- en achterkleppen van de machine . EEN UNIEKE pers IN FRANKRIJK! Wij wensen de nieuwe eigenaar veel werkplezier . De HDP (High-Density-Press ofwel Hoge-Druk- Pers ) modellen leveren tot.


NIEUW: KRONE pers wikkel combinatie. Bij een optimale teelt hoort . Nieuwe en gebruikte landbouw hooi persen en balenpersen worden te koop en te huur aangeboden op Werktuigen. Om onze kwaliteit te kunnen blijven waarborgen hebben we onze oude pers . Vorige pagina Terug Print.


Ook loonbedrijf Meyners uit Ter Idzard was vorige week volop bezig met het binnen halen van de eerste snee. Loon en Aanemersbedrijf F. Wij zagen de nieuwe pers van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts