dinsdag 14 februari 2017

Eierprijzen

Benieuwd wat de actuele prijs van een ei is? De nieuwe prijzen zijn op vrijdag na 14. Overzicht eierprijzen witte eieren . Notering, Stemming, Laatst gewijzigd op. PluimveeActueel marktprijzen.


Gram, Bruinschalig, Witschalig, Bruinschalig scharrel, Witschalig scharrel.

Eierprijzen Klik hier voor de weekevolutie. Seizoenpatroon eierprijzen. In dezelfde periode zijn de eierprijzen af boerderij verder gedaald en op een laag niveau beland. Sinds dit voorjaar is de productie op legpluimveebedrijven in.


Nu de vakanties op hun einde lopen neemt de vraag weer wat toe. De eiermarkt knapt langzaamaan wat op. Geen paaspiek bij eierprijzen.


Het lukt niet om bij de extra vraag naar eieren de prijzen nog weer iets omhoog te krijgen.

Stabilisering bij alle eierprijzen. De afzet van eieren loopt goed. Hoewel er meer productie beschikbaar komt, blijven de prijzen op hoog niveau . De NOP-richtprijs was in de eerste helft van een jaar niet eerder zo hoog.


De nationale eierprijs ligt nog steeds zowat procent boven de prijs in dezelfde periode van vorig jaar. Dat is een gevolg van de . Gewijzigde NOP-notering levert nog vragen op. De impact van de Fipronil affaire en dus het gemis aan eieren wordt steeds meer zichtbaar in de ontwikkeling van de eierprijs. Omdat het aanbod de afgelopen maanden drastisch verminderde, stijgen de eierprijzen in rap tempo. Het is jaren geleden dat een pluimveehouder zoveel . Evolutie eierprijzen klik hier.


Meld u aan voor de mailing en ontvang wekelijks de actuele eierprijzen in uw mailbox. Vertalingen in context van eierprijzen in Nederlands-Engels van Reverso Context: De prijzen van ovoalbumine komen in beginsel tot stand op basis van de . Zo is de situaties in onze legpluimveesector, zowel op financieel als emotioneel vlak, op dit moment het beste te . Productie van cake en koekjes in gevaar door eierprijzen. Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal .

Elke dinsdag komt in het gemeentehuis de prijzencommissie bij elkaar die de Europese richtprijzen voor eieren vastlegt. Het bakseizoen is volop aan de gang en dit laat zich voelen. De eihandel komt momenteel graag om de eieren.


Wrang is dat een flink deel van de legpluimveebedrijven in . In het verrijktekooisegment is . Uit cijfers van het CBS blijkt dat in maart van dit jaar de eierprijzen procent hoger lagen dan in dezelfde maand vorig jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts