dinsdag 28 februari 2017

Planten balkon volle zon

Terras-balkon-planten-inspiratie-tips-3. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Heb je een terras of balkon waar je volop kan genieten van de zon?


Een terras in de volle zon heeft wat planten betreft nauwelijks beperkingen. Kunnen deze terrasplanten ook op een balkon overleven i. Wanneer je een balkon of kleine tuin hebt, zijn potplanten een uitkomst.

Het is een vaste plant die zowel in de volle zon als in halfschaduw kan staan. Je hebt erg veel keuze in planten als je een balkon met veel zon hebt. Maar dat betekent ook meer onderhoud. Zo moet je op zonnige dagen . Meer dan een plek in de volle zon , en af en toe water heeft de Spaanse margriet. Een perfecte plant voor een warm en zonnig balkon ! Wat is nou een leuke en makkelijke plant voor mij.


Welke balkonplanten zijn geschikt? Niet alle planten zijn even geschikt voor balkons op verschillende plekken.

Er is een verschil tussen balkonplanten die van de volle zon houden en planten die . Een balkon op het zuiden, je zou denken dat dat de ideale situatie is voor jouw balkonplanten. Volle zon in hartje zomer kan echter verschroeiend zijn voor veel. Met de juist gekozen planten creëer je een groene oase voor elk balkon.


Als je planten in een relatief kleine pot zet, en die pot staat de hele dag in de volle zon zal je altijd elke dag water moeten geven. Ligt je balkon of je terras op de noord-, zuid-, oost- of westzijde van het huis? Hoeveel uur zon krijgen de planten ? Maar wat als je een terras of balkon hebt, waar bijna altijd de zon vol. Dan moeten de planten niet alleen gedijen in het volle licht, maar ook . Ons dakterras staat een groot deel van de dag echter in de volle zon , en met harde wind. Op je balkon of terras is de wind natuurlijk nadrukkelijker aanwezig.


Bestel mooie planten voor het terras en balkon. Lees daarom hier over het houden van planten en bloemen op je balkon. Bij volle zon droogt de grond snel uit en kunnen planten goed wat extra water .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts