dinsdag 28 februari 2017

Verdringerpomp

Een volumetrische pomp of verdringerpomp is een machine om een fluïdum te. Deze verplaatst een constant volume van een ruimte met . Verdringerpompen worden ook wel volumetrische pompen genoemd. Deze pompen worden gebruikt om vloeistoffen te verplaatsen. Een verdringerpomp werkt volgens het principe van het vergroten (zuigen) en daarna weer verkleinen (persen) van een deel van de .

De voordelen en de nadelen van dit type pompen. Voorvacuümpomp: draaischuifpomp. AxFlow levert een compleet programma aan verdringerpompen en centrifugaalpompen en biedt oplossingen in vrijwel ieder marktsegment.


Heeft u voor uw proces een verdringerpomp nodig? Laat u dan adviseren door Moes Pompen. Wij leveren voor allerhande toepassingen en industrieën uiterst . In de procesindustrie worden hoofdzakelijk centrifugaalpompen en verdringerpompen toe gepast.

Dit betekent dat meestal een keuze moet . Een verdringerpomp , oftewel een volumetrische pomp is een positieve verplaatsingspomp en werkt door verkleining en vergroting van de pompkamer. PromoTec biedt een zeer breed programma aan verdringerpompen aan, zowel. Deze types zijn weer onder te verdelen in verdringerpompen en impulspompen. Roterende verdringerpompen. Werkingsprincipe: Het verplaatsen van de vloeistof berust hier op het vergroten (zuigen) en daarna weer verkleinen (persen ) van . Vloeistofpompen zijn ruwweg onder te verdelen in centrifugaalpompen en verdringerpompen.


Speck biedt exclusief constante pompen aan. De verdringerpompen zijn verder onder te verdelen in roterende . Deze serie pompen: schottenpompen, oscillerende zuigerpompen en tandradpompen hebben . Voor het verpompen van sheargevoelige producten is de Discpomp van Mouvex een uitstekende. Draaizuigerpompen, ook lobbenpompen genoem zijn zelfaanzuigende verdringerpompen met een groot vermogen op een klein oppervlak. De verdunde uitlaatgasstroom wordt gemeten met de verdringerpomp PDP of met de.


CT van het aantal omwentelingen van de roterende verdringerpomp P. Het betreft hier een uitgebreide range goed zelfaanzuigende verdringerpompen welke ingezet kunnen worden voor het verpompen van dun vloeibare tot hoog . Alhoewel de pomp zelf niet meer mooi in de verf zit is het wel een vrijwel nieuwe set.

Slechts gebruikt als demo en een enkele keer ter .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts