vrijdag 7 april 2017

Groene aanslag stenen

Groene aanslag op tegels in de tuin of op het terras? Besproei je de terrastegels, klinkers of gebakken waaltjes goed zodat het azijnwater in de steen trekt . Verder moet je oppassen met poreuze stenen. Een veel gehoorde ergernis is groene aanslag op terrastegels of groen mos. In mijn geval wordt ik “ geprofoceerd” door hardnekkige groene algen op mijn stenen schutting.


Het verwijderen van de groene aanslag kan op de volgende manier: Neem een mengsel van 3gram soda op liter water.

Los de soda eerst op in een liter . Hoe krijg je op een efficiënte manier het groen van je terrastegels? Je kan bleekwater ook niet op elk type steen gebruiken want sommige . Mensen ergeren zich aan het onverzorgde . Onkrui algen ( groene aanslag ) en mos krijgen weinig kans op jouw terras als je dit regelmatig veegt. Kruipt het onkruid toch tussen de tegels of stenen door, . Verschillende materialen waaruit de meeste tuinpaden, terrassen of opritten zijn gemaakt zoals tegels, hout, natuursteen , zijn plaatsen waarop groene aanslag. GROENE AANSLAG VERWIJDEREN VAN STEEN , BETON EN MUREN, met hogedrukreiniger.


HG groene aanslagreiniger verwijdert de bekende grauwe groene sluier, of beter gezegd algengroei.

Tegels schoonmaken en groene aanslag verwijderen is zo gedaan. Ideaal voor zowel betontegels als natuursteen. Het ene materiaal is al gevoeliger voor groene aanslag dan het andere. Ten eerste spuit je de voegen uit je terras, waardoor je stenen minder goed . Last van groene aanslag op je stoep of terras?


Biomos is een voorbeeld van een groene aanslag verwijderaar, maar je kunt ook kiezen voor Biogroen. Tegen groene aanslag (algen) in en rond de tuin. Te gebruiken op alle stenige ondergronden: natuursteen , betonklinkers, . Bestrijd mos in je gazon en algen en groene aanslag op tuinpaden, je oprit,. Doet het probleem zich voor op hout, stenen ondergron pleister- of metselwerk ? Hoe kun je groene aanslag op tegels verwijderen?


Bij een zachte steen wordt namelijk de toplaag ruw waardoor groene aanslag nog makkelijker ontstaat. Verwijderen van Algen en Mossen, Groene Aanslag Verwijderaar verwijdert de groene aanslag van uw tuintegels, houten schutting, terras stenen en tegels. Hiervoor heb je echt geen dure chemische middelen. Azijn is een zuur product en kan bijvoorbeeld natuursteen aantasten.


Heb jij een terras waar allemaal vieze vlekken en groene aanslag op zitten? Denk bijvoorbeeld aan het ophogen van weggezakte stenen , laat je terras schuin. In het aquarium onstaat regelmatig groene aanslag.

Zijn er middeltjes te krijgen om dit tegen te gaan of te verwijderen? TIPS om groene aanslag van uw terras te verwijderen. Aardappel water, blue wonder, wasmiddel en vele andere praktische tips om groene . Zo verwijder je snel en effectief groene aanslag van je terras of balkon! Handige huis-, tuin- en keukentips voor als je groene aanslag verwijderen wilt. Terrasreiniger is 1 natuurlijk en reinigt op een snelle en milieuvriendelijke manier alle groene aanslag op stenen , glazen en houten oppervlakken.


De mossen en algen die de groene aanslag vormen gedijen goed op. Houten tuintegels, beton, natuursteen of klinkertjes zijn allemaal . Ontstaan van groene aanslag op hout en steen. Nederland is een groen land met vruchtbare aarde en daar mogen we als Nederlander blij .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts