maandag 10 april 2017

Hydraulische kloofmachine

Bestel uw HLPolie nu bij Houtklover. Hydraulische kloofmachine Serie ECO. De hydraulische houtklovers bewegen het stammetje naar een metalen wig waardoor het stammetje splijt. De horizontale kloofmachine SplitMaster voor vele toepassingen.


Hier vind je alle tips en info over kloofmachines van HORNBACH!

We laten je de verschillende modellen zien en geven je veiligheidsinstructies en handige tips. U kiest zelf voor het afhalen van uw kloofmachine of voor een snelle bezorging door ACG. Extra grote hydraulische cilinder. Kloofmachine Ton ECO 230V. Voor informatie om een tweedehands elektrische houtklover of 2e hands kloofmachine met elektromotor of occasie kloofapparatuur aan te kopen, verkopen of te . Deze houtkloofmachine van Scheppach is de juiste keuze als u grote hoeveelheden hout wilt splitten.


Met het 2-speed-systeem worden stammen tot een lengte . Hendel van het hydraulische bedieningssysteem.

Een eenvoudige en makkelijk te gebruiken houtklover, waarmee op een . Verticale hydraulische Lumag houtkloofmachine met een kloofkracht van ton. De kloofmachine hl 650o van scheppach is een compacte, zeer sterk voor zijn ontwerp hydraulische splitters. Alle kloofmachines worden afgevuld met hydraulische olie. U heeft In principe dus geen extra hydraulische olie nodig bij de machine, maar na verloop van tijd . Groot assortiment dubbelwerkende hydraulische cilinders en hydrauliek.


Dubbelwerkende cilinder 80x40x4met bevestiging ( kloofmachine cilinder). Met een houtkloofmachine, ook wel houtklover, houtkliever of kloofmachine. De HOSis een horizontale hydraulische Lumag houtkloofmachine met een . Deze staande hydraulische benzine houtklover heeft een drukkracht van ton.


Deze unieke professionele benzine zaag- en kloofmachine SSA400G van . Troostwijk verkoopt elektro- hydraulische kloofmachine voor Personenwagens, vrachtwagens, units etc. Wij raden het gebruik van de volgende oliën aan voor de hydraulische cilinder. De HOS7A van Lumag is een horizontale hydraulische houtkloofmachine met een kloofkracht van ton.


De HOS8A is een verticale hydraulische Lumag houtkloofmachine met een. De ideale brandhout- kloofmachine voor de particuliere. De Lumag horizontale ( hydraulische ) houtkloofmachine HOS5-UP heeft een kloofkracht van ton.

De specificaties van de kloofmachine zijn dus . LUMBERJACK LS400P HOUTKLOVER. Het is zeer behulpzaam om zwaardere houtblokken op de klooftafel te krijgen. Tevens kan de lifter dienst .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts