donderdag 6 april 2017

Wat is fsc hout

Verantwoord wil zeggen dat rekening wordt gehouden met ecologische, . Koop je hout met dit keurmerk, dan zit je goed! Forest Stewardship Council ( FSC ) is een non-profitorganisatie met een. Een houtbedrijf of een ander bedrijf dat FSC -gecertificeerd wil worden, het . Hout met een FSC -logo is geproduceerd volgens strenge regels voor.

Gezamenlijk hebben zij regels opgesteld om hout te oogsten op een manier die niet ten . Voor Van den Berg Hardhout BV is het gebruik van enkel FSC hardhout zeer belangrijk. Hiermee dragen wij bij aan verantwoord bosbeheer. Hout dat het FSC -label mag dragen, is het product van een verantwoord bosbeheer. Dat wil zeggen met aandacht voor zowel de ecologische, . FSC hout komt uit bossen die op een verantwoorde wijze beheerd worden.


U bent het vast wel eens tegengekomen. Een vogelhuisje, nestkast of ander houten product dat voorzien is van het zogenaamde FSC keurmerk.

Zowel voor hardhout (meest voorkomend) als Lariks Douglas hout en zelfs Europees Geïmpregneerd grenen en vuren kan het FSC label voorkomen. Meer (consumenten)informatie over hout en papier met het FSC -keurmerk is te. Wie hout koopt met een FSC -keurmerk weet dat het afkomstig is uit verantwoord. Dat u de omgeving vertelt wat u doet en inspraak geeft.


Het FSC -keurmerk kan je tegen komen op producten van of met hout. Het logo is te vinden op allerlei artikelen in bouwmarkten en interieurzaken. Duurzaamheid” is tegenwoordig een begrip wat steeds belangrijker aan het worden is. Denken wij met zijn allen wel genoeg aan het milieu? Daarnaast maakt FSC het hout herkenbaar voor de eindgebruiker.


Deze kan er zeker van zijn dat het uit goed beheerde bossen komt, doordat het hout door de . Formica Group Gecertificeerd Hout , klik hier voor meer informatie. Hout is een schitterende, natuurlijke, hernieuwbare grondstof met tal van troeven in. Hout heeft in vergelijking met vele andere materialen heel wat troeven:.


Het is een uniek systeem dat erin slaagt om alle . Maar wat is FSC eigenlijk? FSC - en PEFC- bosbeheerssystemen . Hoog tijd om je trap te renoveren?

Dit topmateriaal brengt je interieur in één klap naar een hoger niveau. Wij zien er dus altijd op toe dat er alleen goed hout wordt gebruikt. Wat afkomstig is van bosbouw dat voldoet aan de FSC richtlijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts