donderdag 20 april 2017

Kopersulfaat voetbad dosering

Extra overschot bij gebruik kopersulfaat in voetbaden. Kopersulfaat met formaline is een perfect koppel. Een tijdelijk voetbad op een logische plaats in de stal, waar de koeien rustig door.


Strikt gebruik en de juiste dosering bij voetbaden dragen bij aan. Het gebruik van formaline en kopersulfaat in voetbaden staat al jaren. Daar gaat het om doseringen in milligrammen, in voetbaden praat je .

Klauwverzorgingsmiddel voor in het voetbad voor rundvee! Normaal gesproken doen we keer in de week voetbad met formeline en kopersulfaat. Nu dus weinig mortellaro, maar in de winter hebben we . Dit product is per verpakt.


De weergegeven prijzen zijn ook per stuks. Alternatieven voor formaline en kopersulfaat. In de meeste reacties lees ik een combinatie van formaline en kopersulfaat.


Welke dosering passen jullie toe? Er zijn ook voetbaden met in het middel een .

Als er meer dan kopersulfaat bij het voetenbad wordt toegevoeg neemt het water dat niet meer op. Daarnaast zorgt de juiste dosering voor een goede . Het voetbad moet minimaal drie meter lang zijn om er zeker van te zijn dat de koeien iedere poot twee keer in het bad zetten. Het vloeistofniveau dient minimaal . Voetbad Voetbad kopelbaar. Dosering : Hoof-fit Bath (liter op 1liter water). Ideaal in het voetbad bij tussenklauw ontstekingen en stinkpoot!


Er wordt een basis dosering van geadviseerd waarbij, afhankelijk van de. Een must in ieder voetbad ! Te gebruiken samen met uw voetbadmiddel (formaline, kopersulfaat , zinksulfaat, enz) als hechtmiddel in het voetbad voor schapen en runderen dosering 100 . Mam adviseerde om voetbad met kopersulfaat door de week te doen. Klauwcare is een voetbad middel met kopersulfaat en zinkzulfaat.


Blockit Doseerpistool klauwlijm 200ml Voor het doseren van klauwlijm op. ClawFix voetbad hechtmiddel. Maakt uw voetbad nog effectiever.


Een gezonde klauw is een klauw zonder afwijkingen zoals letsels, hoorngroei verstoringen, laesies en infecties. Hoofmix is een veilig alternatief voor formaldehyde en kopersulfaat. Afhankelijk van de infectiedruk ligt de dosering tussen de en.


Reinig de klauwen met water voordat de dieren door het voetbad gaan.

Zorg voor een voetbad met . Wat gooien de Deense vtfers in het voetbad , want als ik het goed begrijp is alles.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts