maandag 10 april 2017

Tips tegen mieren

Deze gevleugelde vrienden overleven dit . We vroeg jullie wat je tegen de insecten kunt doen en daar . Oma weet raad met haar huismiddeltjes tegen mieren. Met al deze tips van oma kun je proberen mieren te bestrijden. Een schoon huis is het eerste en de beste verdediging tegen mieren. Veeg alle rommel snel weg zoals kruimels en laat het afval niet binnen staan maar breng .

In de zomermaanden hebben veel huishoudens last van ongenodigde gasten in de keuken. We hebben het hier over mieren. Ergens snappen we de mieren. Wegmieren zijn de meestvoorkomende mieren.


Deze kleine zwarte mier leeft met name onder stoeptegels, beschut tegen de kou en de beste . Als je last hebt van mieren in huis dan is dit vaak in het voorjaar of de zomer. In de winter zul je ze nauwelijks tegenkomen. Mieren zijn op zoek naar eten en .

Gebruik citroen, knoflook een bloempot of stoepkrijt om iets te doen tegen jouw mieren probleem. Lees direct meer handige tips om mieren te . De eerste tip ligt nogal voor de han maar een proper huis is wel degelijk het beste middel tegen mieren. Zorg dat er nooit ergens etensresten . Huishoudexpert Emile Bode geeft antwoord op de vraag van Cora Buursen uit Nieuw-Vennep: Hoe kom.


Ton van der Made van DoeZoo Insektenwereld geeft vijf tips over hoe je de mierenplaag in huis kan bestrijden. Er is warm weer in aantocht, dus dat betekent maden in de kliko. En waar komen die (vliegende) mieren opeens vandaan? Veel mensen vragen zich af wat te doen tegen mieren.


Hier geven we tips tegen. Hoe houd je de kleine kriebelende mieren uit je omgeving? Heb je ze dan toch in je tuin of huis? Hieronder tips tegen mieren.


Krijt tegen mieren In babypoeder en krijt zit een bepaalde stof waar mieren weg van blijven. Dit kan je mooi gebruiken op plaatsen waar mieren hun weg je huis . Een aantal tips op een rij. De mieren die ons kookdomein bezoeken, doen niemand kwaad.

Ook een speciale spray is zeer effectief in de bestrijding van mieren. Je gebruikt de spray bij kieren, naden en andere plaatsen waar de . De meeste mieren waar wij overlast van hebben op het terras voeden zich met suikerhoudende producten en. Enkele maatregelen die je kunt nemen tegen mieren.


Hartelijk dank voor deze tip en je positieve bijdrage. Ik herinner me hoe mijn oma destijds de mieren tussen de tegels in de veranda te lijf ging met een kan kokend. Previous articleDe belangrijkste schoonheidstips voor de zomer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts