vrijdag 7 april 2017

Zwenkwiel 50mm

Eenvoudig te monteren en een wiel met een lange levensduur. Snelle levering en direct op . Zwenkwielen en heb ze morgen in huis! Dit zwenkwiel van mm wil iedereen! Bekijk alle maten en info op de website.


Materiaal vork, Kunststof.

Nylon zwaarlast zwenkwiel met schroefdraa mm - ZNY8-50. Alle meubelwielen, zwenkwielen en bokwielen eenvoudig en snel Online. Meubel zwenkwiel mm - M5-50. Dit maakt het wiel geschikt voor verschillende doeleinden.


Maximaal draagvermogen 40kg. Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online! Rubberen zwenkwiel met een behuizing in verzinkt staal.


Het zwenkwiel heeft een dubbele kogellager in de draaikrans.

Gaffel van geperst staal verzinkt met zware rubberband en dubbele kogellager en rem. Bevestigingsplaat 50x50mm. Wielkern van polypropyleen met grijze niet- strepende . ZWENKWIEL RVS MM MET REM BOUTGAT. Ben je opzoek naar een RVS zwenkwiel met rem?


TENTE zwenkwiel rem mm koop je bij Bax-shop met de laagste prijs garantie en dagen niet goed geld terug garantie. Voor 23:bestel morgen in huis! Stalen naven met preciesie- kogellagers. Opzoek naar degelijke bok- en zwenkwielen?


Deze hebben we ook in de zwenkwiel met rem uitvoering en in een bokwiel uitvoering. Kijk bij ons op de website . Technische gegevens van de HBM Profi mm. Beter dan de meeste wielen die standaard met meubels worden meegelever maar voor . Uitvoering: Wiel met rubberban blauw-grijs.


De zwenkwielen van Scratch no More zijn uitstekende vloerbeschermers voor uw stoel met wielen, de zachte wielen voorkomen krassen op uw prachtige vloer. Met grijs asoprene ban kunststof velg en kogellager.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts