woensdag 12 april 2017

Overlast kraaien

Overlast tamme kraai , tips? Dit geeft heel veel overlast. Beschermde vogels die je niet mag doden of verstoren. Laat zwarte kraaien weren door Traas Ongediertebestrijding!


Maar niet alleen op weilanden, ook in woonwijken kunnen kraaien voor veel overlast zorgen.

Zo kunnen ze de plek rondom hun verblijfplaats enorm vervuilen. Al wekenlang bij valavond veroorzaken kauwen overlast in Stabroek, Putte- Kapellen en Ekeren. Als een levende scene uit de . Zwarte kraai (Corvus corone). De zwarte kraai is een zeer intelligente en vindingrijke vogel.


Nogal wat mensen ondervinden overlast van kauwen en kraaien. Ze richten schade aan in tuinen, op sportvelden en in weilanden, veroorzaken geluidsoverlast.

Kraaien lijken regelmatig . Vlak bij ons huis staan een aantal bomen waar de nodige kraaien zich . De overlast die zij veroorzaken kan zeer divers zijn. In de fruitteelt, landbouw en op weilanden en sportvelden kunnen kraaien en kauwen behoorlijke schade . Omdat de gemeente niet thuis geeft, onderneemt de buurt nu zelf actie tegen de overlast van twee kauwen aan de Rijtseweg in Prinsenbeek, . Sinds enkele weken leven de kraaien zich uit in Lieshout. Diverse buurtbewoners hebben al aan den lijve ondervonden hoe erg de overlast. Deze lokkraai trekt de aandacht van andere kraaien en kauwen en zal deze eerder naar uw. Hang de uilen op plaatsen waar de overlast het grootst is.


De kauw, kraai en roek zijn een groeiend probleem. Omdat deze vogels cultuurvolgers zijn, passen ze zich gemakkelijk aan onze levensstijl aan. De laatste jaren is de overlast die kraaien en kauwen veroorzaken ernstig toegenomen.


De vogels zijn veelvuldig te vinden op afvaloverslag- en opslagplaatsen . Ze staan ook al jaren op de landelijke vrijstellingslijst. De inzet van laser, met ingang van vanavon moet de vogels laten uitwijken naar een plek waar ze niet langer overlast voor omwonenden .

Zeeuwen vinden kraaien en kauwen de grootste lastposten. Die zwarte vogels staan boven aan de lijst van dieren waar Zeeuwen overlast van . De bewoners in de buurt van de Dilserse Europalaan hebben de jongste weken heel wat overlast van deze zwarte vogels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts