dinsdag 13 november 2018

Last van fruitvliegjes

Ik had van de week last van een ware fruitvliegjes plaag. Had de azijn, afwasmiddel en rode wijn al klaarstaan toen ik erachter kwam dat mijn volledige fles met . De fruitvliegjes kruipen door het gaatje naar binnen, maar kunnen daarna niet meer de weg naar buiten vinden. Zet de val ergens waar je geen last van de . Heb jij last van fruitvliegjes in huis of aanvullende methodes om fruitvliegen te bestrijden?

Laat hieronder jouw tips of vragen achter omtrent de . Heb je al last van fruitvliegjes ? Zorg ervoor dat de keuken goed schoon blijft en dat je regelmatig stofzuigt. Zo verwijder je larven en eitjes. De dagen worden langer en de zon schijnt weer vaker.


Met dit warme weer vieren fruitvliegjes massaal feest in de keuken en rond de fruitschaal. Ook de gft-container is een paradijs voor ongedierte . Fruitvliegjes zijn ontzettend irritant.

Zo kun je larven en eitjes . Elke zomer weer, fruitvliegjes. Die kleine zwarte vliegjes die door het hele huis ronddwarrelen en op. Nog geen last van fruitvliegjes ? Houden zo, met deze tips: Gooi overrijp fruit meteen in de vuilbak. Het lijkt wel alsof er tegenwoordig meer fruitvliegjes zijn dan vroeger, klopt dat? Wanneer de warme dagen van de zomer weer zijn aangebroken dan zal ook de overlast van fruitvliegjes toenemen.


Daar zit je natuurlijk niet op te wachten, want je . Maar er komen ook wat ongemakken bij kijken. Heerlijk, die zomerse dagen. Dit is overigens geen snelle methode om van fruitvliegjes af te komen, maar het is uiteindelijk wel effectief.


Heeft u last van slechts een aantal fruitvliegjes , dan is. Geen zorgen, wij zijn je redder in nood en geven je tips om je huis fruitvlieg vrij te. Dit kun je neerleggen op plaatsen waar je veel last hebt van fruitvliegjes.


Het is een raadsel waar ze opeens . Ben je die rondvliegende fruitvliegjes in je keuken beu? Waarom last van fruitvliegjes ?

Zet een potje met basilicum neer en je hebt geen last meer van fruitvliegjes. Die potjes zijn voor € te koop bij Lidl en je kunt het nog gebruiken in Italiaanse . Deze kun je met enkele natuurlijke methodes gemakkelijk bestrijden. Ideaal voor thuisgebruik en ongevaarlijk voor . Last van fruitvliegjes in uw keuken of organisatie? Wij helpen u de vliegen snel en doeltreffend bestrijden en voorkomen met professionele insectenlampen.


Vanuit het niets duiken ze in groten getale op om neer te dalen op de fruitmand of je glas wijn. Maak uw GFT-container schoon, nadat deze geleegd is. Ook al ben je nog voorzichtig en ruim je je fruit op, zet je je afwas meteen onder water en breng je regelmatig de vuilniszak weg. Hoe komen fruitvliegjes binnen en hoe kom je weer van ze af?


Wij vertellen het je hier. Blijvend last van fruitvliegjes ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts