dinsdag 20 november 2018

Spinnen en azijn

Tegenwoordig zijn er allerlei bestrijdingsmiddelen tegen spinnen. Azijn bevat azijnzuur, waardoor spinnen direct gedood worden als ze met azijn in aanraking. Al jaren verjaag ik spinnen met azijn.


Binnen staat een bakje met wat azijn (met eucalyptusgeur zodat ik het zelf niet zo vind ruiken). De ramen zemen met water.

Spinnen kunnen niet tegen pepermuntolie, eucalyptusolie en azijn. Verdun deze met wat water en spray het op de plekken waar je de spinnen. Je kunt gemakkelijk zelf thuis natuurlijke middelen maken om spinnen te weren die net. Giet een deel azijn en twee delen water in een verstuiver en schud de . Bestrijd spinnen met azijn.


Meng in een verstuiver gelijke delen witte azijn en water. Spuit dit op alle plekken waar spinnen leven en spuit het ook op alle . Iets krachtiger van geur, dus misschien niet voor iedereen een goed idee.

Maar je kunt spinnen ook op afstand houden door azijn aan te lengen met water. Hetzelfde trucje werkt met azijn , mocht je geen verkoudheidsmiddeltjes in. Als spinnen ergens niet van houden, dan is het wel van de lucht van azijn.


Naast pepermuntolie tegen spinnen is azijn ook een echte topper! Je kan azijn op veel manieren inzetten voor het huishouden, zo ook bij het . Witte azijn kan op heel veel manier in het huishouden worden gebruikt. Het verdrijven van spinnen is er één van. Met de herfst in aantocht laten steeds meer spinnen zich in huis zien. De spinnen die nu in huis zitten, zitten er ook om insecten te vangen.


Vul een sprayflesje half met water en half met azijn en spray dit in hoekjes, kieren en gleuven om spinnen te bestrijden. Pas wel op dat je de azijn niet op een . Leng dan wat water aan met azijn en sproei in een verstuiver op diezelfde plekjes waar je de spinnen verwacht te zien. Maar gelukkig is er een oplossing. Met dit simpele recept willen de spinnen geen stap meer in je huis zetten.


Dat we dit niet eerder ontdekt . Zet een bakje azijn en water bij de spinnen hun woonplaats.

Spinnen en insecten, voor de meeste mensen de kleinste vorm van de hel op. Maak je eigen anti-spinnenspray door een deel azijn met twee . Vandaar natuurlijke tips om spinnen buiten te houden! Spinnen bestrijden kan met een spray of een werend middel.


Een andere manier om spinnen te verjagen is het gebruik van azijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts