maandag 19 november 2018

Vta controle

Boomveiligheidscontrole - VTA - Boomveiligheidsinspectie. Als boomeigenaar dient u te voldoen aan de algemene zorgplicht. Uit deze zorgplicht komt voort dat. Bij aansprakelijkheid voor schade door bomen en takken gaat het om schuld- aansprakelijkheid en in gevallen van hoge gevaarzetting om pseudorisico-.


Visual tree assessment, kortweg VTA , is een door de Duitse hoogleraar Claus.

Een boomeigenaar dient bij zijn bomen op systematische wijze een boomveiligheidscontrole of boominspectie uit te voeren. De veel toegepaste methode is de . Bij een boomtechnisch onderzoek worden diverse technieken ingezet. Een VTA Controle is een controle op de veiligheid van de boom. Iedere eigenaar van een boom heeft een zorgplicht.


Die zorgplicht is ingesteld . Middels deze methode wordt het breukrisico en de stabiliteit . APK voor bomen: de bomenschouw of VTA - controle.

Dus ook bij een gezonde boom . Een VTA -onderzoek of boomveiligheidscontrole is eigenlijk een soort boomverzekering. Als u een controle van uw bomen laat uitvoeren en u heeft de. Neem dan contact op met Berdi.


Wij helpen u graag met uw boomcontrole en inspectie. Naar schatting moeten miljoen straat- en laanbomen voldoen aan de wettelijke zorgplichteisen. Een boomveiligheidscontroleur van Boomadviesbureau Duifhuizen kan naast een VTA controle eveneens de digitale inmeting van de bomen verzorgen. Bomen staan bloot aan allerlei ziektes en worden geconfronteerd met verkeersschade, graaf en zoutschade. Ook wel boomveiligheidscontrole genoemd.


Deze periodieke controles zijn onvermijdelijk om te voldoen aan de door de overheid opgerichte . Bomen zijn prachtig om te zien en een fantastische invulling van ruimte met allerlei voordelen voor de leefomgeving. Echter hebben boomeigenaren wel . Op basis van uitwendige kenmerken worden interne mechanische gebreken opgespoord. Om de te nemen beheermaatregelen in beeld te krijgen wordt de onderhoudstoestand van bomen opgenomen.


Het gaat om het visueel beoordelen . Terraspect kan de VTA controle voor u of voor uw organisatie uitvoeren zodat u als organisatie voldoet aan de zorgplicht. Visual Tree Assessment ( VTA ) is een visuele controle van bomen.

Daarnaast kunnen de gegevens die .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts