woensdag 24 april 2019

Gea melkrobot

Plan uw stalinrichting vandaag zonder de toekomst uit het oog te verliezen. Het superieure MIone multiboxsysteem groeit mee met uw bedrijf, afhankelijk van uw. De GEA MonoBox biedt professionele zuivelproducenten de grootste voordelen bij geautomatiseerd melken, doordat er per box koeien. Alle dagelijkse werkzaamheden rondom het melken kunnen nu worden overgenomen door ons automatisch melksysteeGEA MIone melkrobot.


Met de DairyProQ M-line monobox biedt GEA een nieuw concept op het gebied van automatisch melken.

De melkunit van de monobox wordt al enkele jaren toe. Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Box- kopie. Check out these top features of the new GEA Monobox! Spee efficiency, quality - you can have it all with the.


Sometimes cows need special attention. Our new GEA Monobox offers easy access to an illuminated udder. De melkkwaliteit en ook de uiergezondheid is nog verder verbeterd ten opzichte van de MIone melkrobot. Hiermee laat GEA de concurrentie nog verder achter .

Nieuwe generatie GEA melkrobot. Prikkers, Ik ben uitgenodigd om naar het gea proefbedrijf in duitsland te gaan om naar de melkrobots te kijken. De GEA Monobox geeft professionele melkveehouders de grootste voordelen bij geautomatiseerd melken. Wie van jullie kan mij enkele aandachtspunten . Eén van de melkrobots is de MIone van GEA.


Deze robot is modulair opgebouw zodat meerdere boxen – en dus melkplaatsen – aan elkaar . De Mione, het automatisch melksysteem van GEA Farm Technologies, is pas vernieuwd. De installatie werd onder meer uitgerust met een . GEA heeft de honderdste Monobox- melkrobot in Nederland geïnstalleerd. Dat gebeurde bij de Friese maatschap Arendz-Pratley in De . De markt van melkrobots staat onder druk en dus valt er meer te onderhandelen. Lely en Delaval voorop met GEA in hun kielzog. Unieke stal met 2xGEA melkrobot.


Het melkveebedrijf van Marco (36) Buitelaar in Alphen aan den Rijn (ZH ) . Zij melken met een GEA MIone 2-box melkrobot in een 0-4-stal. De machine, een Multibox met plek voor vijf dieren, .

Graag nodigen wij u uit voor de Open Dag bij familie Van Valkengoed. De divisie veehouderij techniek is gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van . Melkrobots en melkstallen, melken d. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten melkrobot – Nederlands-Engels. Uit onderzoek onder Duitse praktijkbedrijven is gebleken dat de MIone melkrobot van GEA Farm Technologies het laagste reinigings- en desinfectieverbruik he. Met de MIone melkrobot krijgt u maximale flexibiliteit in de ontwikkeling van uw bedrijf én uw dagelijkse tijdsindeling. Provincie: Heel Nederlan Zuid-Holland.


Organisator: GEA Farm Technologies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts