donderdag 18 juli 2019

Lokvoer ratten

Maar dat is bepaald niet zo: bruine ratten zijn juist zeer kieskeurig. Iedere ongediertebestrijder weet dat het belangrijk is om eerste kwaliteit lokaas te gebruiken. Er zijn veel voedselbronnen voor ratten waar mensen niet genoeg bij stil staan . Pest Free helpt met GRATIS tips en adviezen.


Val voor ratten - Met deze klassieke rattenval vang je op eenvoudige wijze ratten. Je doet er wat lokvoer in en binnen korte tijd zal er een rat in de val zitten.

Wij hebben vorig jaar ook last gehad van een rat in ons kippenhok en wij wonen in. Of kunt u het beter overlaten aan een expert? Ratten vangen is een lastige klus. Hieronder leggen we u meer uit over dit probleem. Buurman en ik hebben een vangkooi gekocht voor ratten (nadat mijn paard de vorige, de zijne, heeft platgetrapt in de wei :roll: ) Bij hem komt . Als behoorlijke dierenvriend heb ik nu toch wel een beetje een hekel gekregen aan de ratten bij ons op stal.


Er is nu voor een paar honderd . Deze tabletten zijn ontwikkeld om muizen en ratten in diervriendelijke vallen te lokken.

Het verhoogt de aantrekkingskracht en ook de vangsten. Het is daarom dan ook van belang dat zodra u een rat ziet direct aan de slag gaat om deze te vangen. Super smakelijke traktatie in blokvorm voor ratten en muizen. Als blijkt dat er met de klemmen in korte tijd veel ratten worden gevangen en er veel van het lokvoer wordt gegeten, is een aanpak met toxisch . De bruine rat In een SHTF scenario waarin de vuilnisdienst niet meer werkt of de riolen niet meer werken zal al snel een rattenplaag ontstaan, . Lokvoer voor speciaal voor Voorn, Brasem en Karper.


Allround voer voor alle witvis voor kanaal, vijver en rivieren. Om ratten te vangen, gebruiken de bestrijders vangkooien met een rattenklem. De rat wordt met lokvoer naar de kooi gelokt. Van vangunits tot aan beschermcovers en van lokvoer tot vloeistoffen: alles is . Boven in het systeem bevindt zich het lokvoer. Dit kan bestaan uit alles wat een rat graag eet, zoals bijvoorbeeld granen.


Om de ratten te bestrijden moeten eerst een aantal stappen worden ondernomen. De situatie in kaart brengen. De geïntegreerde bestrijding van ratten en muizen kun je in een schema als volgt.


Aan het begin van het seizoen kun je al dozen uitzetten met wat lokvoer. Gebruik pindakaas als lokvoer , want dat geeft een sterke geur die anders is dan de rest van de . Ze laten namelijk lokvoer met gif liggen.

De zwarte rat is net zoals de bruine rat een sociaal dier en leeft in kleine groepen van tot exemplaren. Simpele maar doeltreffende rattenvangkooi om ratten levend te vangen. Doe een beetje spek, pindakaas of lokvoer in de val om de rat naar . In deze warme zomerperiode waarschuwt de gemeente voor ratten : het aantal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts