woensdag 17 juli 2019

Zelfrijdende spuit

Alle types zijn voorzien van afzonderlijke hydraulische wielmotoren. Zelfrijdende spuitmachines. De euro-trac en terresta zijn tevens uitgerust met verstelbare . Massey Ferguson zelfrijdende veldspuit , eigen ontwikkeling en productie van Hollands Noordkop BV. De nieuwe generatie zelfrijdende veldspuiten, met een ergonomisch ontworpen cabine en intelligente veldspuit eigenschappen is een goede investering.


Machinebouwer Lemken gaat in de nieuwe fabriek in Haren een zelfrijdende veldspuit produceren.

Het bedrijf doet dat in samenwerking met . Kellands Agribuggy zelfrijdende lichtgewicht veldspuit voor gewasbescherming. De McConnel Agribuggy is niet zomaar de zoveelste vergelijkbare zelfrijdende veldspuit die op de markt komt. De Agribuggy A2is dé andere zelfrijder die . Akkerbouwers en loonwerkers verkiezen steeds vaker zelfrijdende spuiten boven getrokken spuiten, stelt Nadine Dammann, directeur van de . Kverneland komt met een kleinere zelfrijdende spuit in de iXdrive-serie.


Leverbaar met HSA aluminium spuitbomen van tot 30m of HSS stalen . Nieuwe en gebruikte zelfrijdende veldspuiten worden te koop aangeboden op Werktuigen.

Voor informatie om een tweedehands zelfrijdende veldspuit voor . Dat waren de belangrijkste eisen die Boelens Graszoden stelde aan een nieuw aan te schaffen zelfrijdende veldspuit. Agritechnica in Hannover stelde een groot aanbod tentoon. Bij deze Plus-variant zijn de planetaire wielaandrijvingen van de . De Kuhn zelfrijdende spuitmachine Stronger is niet voor de West-Europese markt bedoel maar voor grote bedrijven in Oost-Europa. De Agrifac Condor is de meest innovatieve zelfrijdende veldspuit ter wereld.


Efficiënt, economisch, ergonomisch en ecologisch. De sterke basis is het beroemde . Op Mascus staan deze Amac zelfrijdende spuit tweedehands landbouwmachines te koop. Tecnoma is specialist op het gebied van zelfrijdende veldspuiten. Wereldwijd wordt dit merk verkocht.


Dit nieuwe model zelfrijdende veldspuit van John deere is voorzien van hoogstaande techniek, vertaald in onder andere een boom van . Wij zijn importeur van Delvano, fabrikant van zelfrijdende , getrokken en gedragen veldspuiten met werkbreedten van tot meter. We hebben een New Holland zelfrijdende spuit afgeleverd aan Gebr. Hulsebosch BV uit Schagerbrug.


De HeroW H3is een zelfrijdende veldspuit. Door zijn compacte bouw en hoge bodemvrijheid onderscheidt deze veldspuit zich van andere.

Om te voorkomen dat er veel onkruid tussen de gewassen groeit, gebruik je de Bruder Amazone zelfrijdende veldspuit met brede spuitboom. De machine is compact, compleet .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts