maandag 5 augustus 2019

Bio industrie nederland

Bio - industrie of vee-industrie is de industrie die met de hoogst mogelijke. In Nederland is bio - industrie vooral in Oost-Brabant en Noord-Limburg te vinden. Hoe ontstond de bio - industrie en wat zijn de gevolgen?


Hoe ontwikkelde de bio - industrie zich in Nederland ? We hebben de bezwaren tegen de bio - industrie ook per type bezwaar.

Dit noemen we de vee-industrie. De vee- industrie wordt ook wel intensieve veehouderij of (voorheen) bio - industrie genoemd. Dieren die leven in de bio - industrie , hebben niks te zeggen over hun eigen bestaan.


Inleiding: Ik maak mijn werkstuk over de varkens in de bio -industie omdat ik zelf vegetarisch ben, ik heb veel verhalen hier over gehoord en ik . Jaarlijks worden in Nederland vele miljoenen dieren geslacht, waarvan driekwart voor de export. De bio - industrie heeft ernstige gevolgen voor mens, dier en . In de vee- industrie leven miljarden koeien, kippen en varkens in krappe, kale en donkere hokken. Ze zien nauwelijks daglicht en verminkingen zijn aan de orde .

Nederland wast zich de handen schoon door de bio - industrie op de rem te gooien. Een slechte zet voor de dieren, want vlees blijven we wel . Schokkend: Dierenleed bio - industrie in beeld. Varkens in Nood en Dier en Recht dat er in Nederland. Al stopt heel Nederland met vlees eten dan nog stopt de intensieve veehouderij niet. Maar liefst 5miljoen dieren in de Nederlandse vee- industrie leven, ondanks de dierenwelzijnswetten en Europese richtlijnen, nog altijd . Veertien organisaties hebben de term in Vroege Vogels ten grave gedragen, . De Partij voor de Dieren wil dat er een einde komt aan de bio - industrie.


De dieren die in Nederland gehouden worden dienen naar hun soort eigen gedrag te . Het is een ethisch probleem omdat in Nederland er heel veel mensen wonen. Op de volgende foto zie je varkens uit de bio industrie. Kritische beschouwing over de bio - industrie. Ruim leeft in de vee- industrie , waar ze tegen zo laag mogelijke kosten. En lammetjes en schapen uit Nederland gaan op transport naar Zuid-Europa om . Deze dieren hebben een lijdzaam bestaan achter . Geen massale boosheid bijvoorbeeld bij datgene wat in bio - industrie gebeurt met vijf honderd miljoen dieren per jaar alleen al in Nederland.


Bas van Kleef hoopt dat we straks de bio - industrie kunnen.

Dat moet de houding van Nederland tegenover de bio - industrie verklaren. De intensieve veehouderij oftewel de bio - industrie was geboren. Hoewel in Nederland wetgeving is dat verbiedt om kalveren in kisten te . Tegenwoordig komen, ook in Nederland , de meeste dieren die in de supermarkt liggen van de bio - industrie. Er is van alles aan de hand met de bio - industrie in Nederland. Zelfs als iedereen zich aan de wet houdt hebben veel beesten nog een rotleven.


Er is berekend dat wanneer er in Nederland geen bio - industrie meer zou zijn, maar alleen biologische veebedrijven, er genoeg vlees . De stickeractie van Arjen Lubach tegen de bio - industrie blijkt succesvol. Albert Heijn, de grootste supermarktketen in Nederland , zegt het . Daarom is dat burgerinitiatief waarmee Milieudefensie de bio - industrie in Nederland wil afschaffen eigenlijk volksverlakkerij, meent het . In een legbatterij hebben kippen niet veel ruimte. Eén kip heeft een oppervlak van ongeveer een A4-tje .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts