woensdag 7 augustus 2019

Insectenwerende planten

Andere insecten hebben dan weer een hekel aan deze planten. Het loont dus de moeite op je vensterbank een paar insectenwerende planten. Er zijn tal van insectenwerende sprays die zeer doeltreffend werken, maar.


We zetten hier even op een rijtje met welke planten en kruiden je . Zet enkele plantjes neer op je balkon of terras, op een afstand van je zitplaats. De geur zal de insecten naar de plant lokken.

Ook kun je met basilicum witte vlieg . Ik dacht altijd dat alleen DEET goed werkt tegen muggen. Maar er zijn planten die efficient werken tegen het gezoem. Last van muggen in je tuin of in huis? Dat is op een natuurlijke manier op te lossen. Namelijk door de juiste planten te planten.


Ik heb een klein terrasje achter mijn huis, waar ik graag wat (pot) planten neer zou zetten. Aangezien ik een nogal heftige insectenfobie heb - vooral wespen - wil .

Jazeker de grootste vijand van muggen is de Ricinusplant(wonderboom). Vermijd muggenbeten: gewone planten om muggen deze zomer weg. De soort staat op de Nederlandse Rode Lijst van planten als vrij zeldzaam en.


Ook is de gedroogde plant insectenwerend en werd tegen de motten gebruikt. Hij zag daar de bladeren van eene plant over een sawaveld gestrooi dat door. Wanneer de gedroogde planten over grootere afstanden zullen verzonden. Insecticiden en insectenwerende middelen kunnen ons bevrijden van de.


Lucht verbeteraar, reumatiek werende invloed en insecten werende werking. Zo zijn er verschillende kruiden en planten die kunnen ingezet worden tegen lastige insecten en ander ongedierte. Daarnaast is het ook nog eens heel goed voor je planten. Bij biologisch tuinieren is etherische olie dan ook een prima middel voor ongediertebestrijding.


Kies voor natuurlijke insectenwerende middelen. Effectieve insectwerende spray zonder schadelijke drijfgassen. Werkt tegen dazen, vliegen, muggen en andere vervelende insecten.


In de meeste insectenwerende producten zit Deet. Deet is een sterk middel dat je voorzichtig moet gebruiken, vooral bij kinderen. Je moet contact met lippen, . Bescherm jezelf tegen muggen, je kunt planten afstotend planten in potten op de.

De meest voorkomende als insectenwerende middelen van gras, zoals vaak . Het hout wordt aangewend voor insectenwerende kasten. Planten vinden op Plantenvinder. Zijn insectenwerende middelen doeltreffend tegen tijgermuggen?


Je nachtrust vaart er zeker wel . Daarom is het beste alternatief om je eigen natuurlijke insectenwerende middelen. Net als planten in het veld kunnen geplukte groenten en vruchten in de schappen van de supermarkt insectenwerende stoffen produceren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts