woensdag 8 mei 2019

Kunststof persluchtleiding

Om overal in uw bedrijf over perslucht te kunnen beschikken wordt gebruik gemaakt van een leidingsysteem, ook wel ringleiding genoemd. Het Agruair leidingsysteem voor perslucht is gemaakt uit UV-bestendig hoge densiteit polyethyleen, in de. Vinkair buizen en fittings werden speciaal ontworpen voor de opbouw van persluchtleidingen. Schrijf in voor aanbiedingen en. De kunststof luchtbuis is gemaakt van hoogwaardige polymeer legering, waardoor een zeer sterke maar lichte luchtbuis is vervaardigd.


Voor perslucht -, perslucht te stoppen,- Hydrauliek- evenals leidingen.

Een sterk, veilig en efficiënt persluchtleidingsysteem is onmisbaar bij uw persluchtinstallatie. Ons aanbod persluchtleiding bestaat uit leidingsystemen die sterk . Om goed te produceren is er schone perslucht nodig. Het Girair systeem draagt hieraan.


De hoogst mogelijke klassering tegen brand voor kunststoffen. Voor de afdichting van fittingen met kunststof binnen- of buitendraa is naast het gebruik. Girair is het kunststof leidingsysteem voor persluchttoepassingen, met koudelas als verbindingstechniek.


De Girair buis wordt gemaakt van een elastische . GIRAIR kunststof perslucht leidingsystemen bij ICH pneumatiek.

Sinds enige tijd kan dat echter ook met een bijzonder simpel systeem van kunststof leidingen. Kunststof Luchtleiding Systeem. De leidingen en koppelstukken . Voordelen De belangrijkste voordelen van een persluchtinstallatie in kunststof zijn de volgende: Geen vorming meer van condenswater in de buis, met als . Ter vergelijking: Bij een verlijmd kunststof perslucht leiding systeem kunnen de . Girair is hét kunststof persluchtleidingsysteem voor toepassingen met perslucht. Het materiaal is bestendig tegen mechanische schokken en daarom uitermate . ERIKS biedt u een uitgebreid pakket aan kunststof leidingsystemen.


Bij de keuze van uw leidingsysteem wordt u geadviseerd door goed opgeleide verkopers . Wij leveren en monteren perslucht leidingen en installaties in staal of Fusiotherm ( kunststof , moflas, pp, glasvezel versterkt). Dankzij jarenlange ervaring in . Ik werk zelf al jaren met kunststof en aluminiumbuis voor luchtleiding. Deze materialen zijn zeer geschikt om een luchtnet aan te leggen.


Transair levert een flexibel systeem van aluminium persluchtleidingen. Het nieuwe systeem om zelf een professioneel persluchtleidingnet aan te leggen ! Overtuigt met enorme buigbaarheid: de Uponor MLCP-D perslucht. Installatie- en Productinformatie.


Uponor MLC-D persfitting met geprofileerde aluminium pershuls en kunststof.

Geschikt voor kunststofleidingen van verschillende kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts