donderdag 2 mei 2019

Slakken moestuin bestrijden

Slakken in de bakken van mijn Makkelijke Moestuin. Hoe hou ik ze tegen en hoe kom ik ervan af? Naaktslakken: niet te bestrijden? Knoflook spray tegen slakken. Ze ruimen plantenresten en andere rommel in de tuin op en vormen voedsel voor vogels en egels.


De strijd tegen de slak in de moestuin , biologische, mechanische en chemische bestrijding , voordelen en nadelen.

De meeste slakken eten allerlei plantaardig materiaal, dood of leven . Wat doe je tegen slakken in je moestuin. Categorie: Onderhoud van je moestuin. Doeltreffend slakken bestrijden. Vooral in het voorjaar en najaar gedijt de slak goed. In je moestuin kan je behoorlijk wat slakken krijgen.


Last van slakken in de tuin? Hoe kan je slakken bestrijden ? Heb jij nog aanvullende tips?

De Meisjes delen hun oogst niet graag met slakken in de moestuin. Ze beginnen in de winter met de biologische bestrijding en zijn keihard. Om die reden bestrijden we, ook in de ecologische tuin, de slakken , maar . DCM Bio Anti- Slak : slakken bestrijden in de moestuin en siertuin.


Voor de meeste moestuiniers zijn slakken één van de grootste ongemakken : ze vreten alle . Voorkom schade aan je planten en jaag naaktslakken en huisjesslakken de tuin uit. Niets is immers zo vervelend als wanneer slakken je moestuinplanten of . Tien tips om slakken biologisch te bestrijden in de tuin - slakkenplaag. Er is voor de moestuin geen wachttijd nodig tussen de slakkenbestrijding en het . Maak een lokdoos van een leeg boterbakje.


Graaf dat tussen de planten in zodat de bovenkant van het bakje op gelijke hoogte is met de aarde. Je hebt twee soorten slakken in de tuin: slakken met een huisje en naakte slakken. Een paar slakken in de tuin, daar maalt niemand over, maar als ze aan je jonge slaplantjes, zachte asterscheutjes of de bladeren van je mooiste hosta beginnen. Planten in de moestuin beschermen tegen slakken - sla beschermen tegen naaktslakken.


In de moestuin zijn slakken dol op sla, alleen rucola heeft geen last van slakken. Ze zijn mooi, maar als ze er veel zijn wordt er te veel blad gegeten. Het is belangrijk om slakken te bestrijden , daarom manieren om deze klus te klaren.


Het bestrijden van slakken is vaak nodig wanneer deze je moestuin plagen. Er bestaan verschillende slakkenkorrels, ook biologische, die je veilig kan .

Gespot in de moestuin : slakken ! Als de vorige trucjes niet gewerkt hebben, kan je toch proberen je plaag te bestrijden met slakkenkorrels. Bestrijden met chemische bestrijdingsmiddelen is taboe in een moestuin ! Voor u hebben wij natuurlijke bestrijdingsmethodes tegen slakken. Je kan slakken op verschillende manieren bestrijden. Zeker wanneer je slakken bestrijdt in je moestuin , omdat later je groenten ook nog op je bord belanden. Die mag je dus niet bestrijden.


Het zijn vaak ongewenste gasten in de moestuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts