vrijdag 31 mei 2019

Wat kan ik tegen vliegen doen

Kruidnagels zijn meestal een goede afweermiddel tegen vliegen. Om vliegen weg te jagen, kan je ook gebruik maken van witte azijn. Een bakje met water en wat hele kruidnagels, gegarandeerd geen vliegen meer in huis!


Het zakje moet doorzichtig zijn. Tegen vliegen : een doorzichtig boterham- of diepvrieszakje met water vullen en .

Zo heb je nooit meer last van vliegen ! Denk je met dit warme weer de deur open te kunnen zetten, of nog beter: lekker buiten te eten, moet je . Zodoende kan een vlieg uw maaltijd besmetten met allerlei ziekteverwekkers. Spuit dit gif tegen vliegen dus liever niet in huis, maar uitsluitend buiten. Een ventilator is ook je redmiddel tegen insecten!


Vliegen blijven ver uit de buurt van dit gevaarte, dus je weet wat je moet doen als je een vliegenvrije omgeving . Heeft iemand een idee hoe je deze beesten preventief kunt aanpakken (doodslaan kan ik zelf ook wel).

Wij geven je oplossingen om dit te doen. Bij Macrovet weten we wat voor onrust een vliegenplaag kan veroorzaken. Vliegen zijn dus dol op huizen, wat de bestrijding van vliegen lastig maakt! Vliegen bestrijden kan lastig zijn, want er komen doorgaans steeds meer. Het vangen en loslaten van vliegen kun je doen met een “levende vliegenval ”. Wat doe je tegen die vliegenplaag in je tuin?


Ze zijn ontzettend vervelend en kunnen je met een hele groep aanvallen, maar wat kan je er tegen doen ? Wij vroegen entomoloog Peter Timmermans van ongediertebestrijdingsdienst Rentokil om tips zodat. De geur van kruidnagel laat vliegen én muggen rechtsomkeer maken. Vul een kom met wat water en kruidnagel of steek het in een citroen en leg dat op een.


Een eigen val maken kan ook, met twee simpele ingrediënten. Opnieuw een lekker geurtje waar de irritante beestjes niet tegen kunnen. Het enige dat je hoeft te doen is het vullen van een doorzichtige.


Mix wat honing of ahornsiroop met maïsmeel. Gebruik een vuilnisbak met een deksel zodat de geur geen vliegen aan kan trekken.

Heerlijk door gerechten en ook nog eens effectief tegen vliegen. Heel lekker ruikt het natuurlijk niet, maar je moet er wat voor over hebben . Hieronder vertellen we u: wat te doen tegen vliegen ? Maar wat kun je nu doen om vliegen in je huis te voorkomen? Als ze binnen zijn, kan het helpen om de ramen en deuren tegenover elkaar . Door het warme weer vinden we steeds meer vliegen in huis. Een grondige schoonmaak en enkele specifieke planten plaatsen kan al wonderen doen.


Je huis grondig schoonmaken kan al heel wat vliegen weren. Ik heb al op internet gezocht wat ik kan doen om die beesten weg te houden, maar ik. Blokker die heeft) ook daadwerkelijk werkt tegen kamervliegen ? Een boterhamzakje gevuld met water wonderen kan doen.


Wij leggen je in dit artikel uit hoe het werkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts