maandag 26 december 2016

Lammetjes kijken brabant

Het is al weer eind januari, tijd om de data van de lammetjesdagen bekend te maken. DEZE WORDEN GEHOUDEN OP MAART, en APRIL VAN . Van Veldhoven tot Dongen: de komende maanden worden op heel veel plaatsen lammetjesdagen georganiseerd. Vooral in het Paasweekend . Er zijn versgebakken taarten, de winkel wordt feestelijk geopen het . En weet je wat nou het allerleukste is?

Er zijn alweer lammetjes en andere jonge dieren geboren! Ga dus gauw samen met de kids op kraamvisite. Je hoeft het hier niet alleen te hebben van de lammetjes , want op verschillende. VIDEO: Binnenkijken in deze prachtboerderij in Abbenbroek. GEWANDE - Nu het weer bijna voorjaar is, dartelen de lammetjes weer rond in stallen en weides.


Ook bij Bioboerderij De Werd in Gewande. We hebben al ruim Soay schaap lammetjes geteld in het begrazingsgebied. Op de dinsdagen na kerst en na nieuwjaar is er open huis met lammetjes aaien.

Brabant , aldus het echtpaar. WIJBOSCH Grote drukte zondagmiddag op de lammetjesdag in Wijbosch. Kinderen konden de lammetjes bekijken, aaien, en wat nog veel . Elke zondag in het voorjaar kun je met de pasgeboren lammetjes en geiten knuffelen.


Naast alle activiteiten die in de omgeving van De Schaapskooi te beleven zijn, zijn er ook activiteiten in de omgeving die eens per jaar terugkomen. Koetjes kijken bij de Kloosterboerderij, Aarle-Rixtel, - jaar - Kinderboerderij. Een boerderij met 6melkgeiten en lammetjes , zowel op afspraak als met . Lammetjes activiteiten en uitagenda. Op boerderij de Hemelrijkse Hoeve in Biezenmortel was het zondag volop lente. Honderden lammetjes en schapen lieten zich uitgebreid aaien en bewonderen . Bij ons op de boerderij kunt u schapen met lammetjes kijken.


U wordt welkom geheten door de kalfjes. Daarna wandelt u langs de koeienstal . Of kom even kijken naar de lammetjes ! Natuurlijk kunnen de lammetjes geaaid worden en wordt een demonstratie schapendrijven. Naast het kijken kun je ook onder andere lammetjes aaien en.


HEEZE - Vanaf zondag maart kun je weer lammetjes kijken bij de schaapskooi op De Plaetse in Heeze. Ruim 2lammetjes zijn al .

En bij het echte lentegevoel horen natuurlijk pasgeboren lammetjes. Graag nodigen wij U uit om eens op deze website rond te kijken. Op deze boerderij in Oerle vind je ruim 6melkgeiten, het merendeel hiervan zijn . Op OverUIT vind je dagelijks de leukste. Kom vlug kijken naar onze mannelijke en vrouwelijke lammekes van maanden tot 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts