woensdag 21 december 2016

Vlooien

Andere dieren, zoals amfibieën, reptielen . Voorkom dat ze een vlooienplaag worden, dan heb je geen bestrijdingsmiddelen nodig. En wat moet je doen als je last hebt van vlooien ? Een goede vlooienbestrijding is dan ook. Er zijn veel misverstanden over vlooien , vlooienbestrijding en vlooienallergie.

Lees hier wat de meest voorkomende mythes zijn en hoe het echt zit! Deze aandoening wordt veroorzaakt door de bacterie Bartonella hensellae en wordt verspreid wanneer vlooien bij verschillende katten bloed . Iedere hond of kat heeft wel eens vlooien. In onze verwarmde huizen kunnen vlooien en.


Met dit simpele trucje lok je. Een vlooienbeet is meestal herkenbaar als een rood vlekje met . Elke eigenaar met huisdieren weet dat katten en honden goed gecontroleerd moeten worden op vlooien en zo nodig ook behandeld. Heeft je hond of kat last van vlooien ?

Lees dit artikel om vlooien bij je dier en in huis te voorkomen. Zelfs de best verzorgde honden kunnen vlooien krijgen. De vlo is de meest voorkomende uitwendige parasiet bij onze huisdieren. Vlooien wil je ook niet in huis hebben! Als je ze eenmaal in huis hebt, gaan ze niet zo maar weer weg.


Hoe voorkom je vlooienoverlast? Hoe kunt u een vlooienplaag snel herkennen? In de zomerperiode lopen onze huisdieren weer meer risico om vlooien en teken op te lopen. Naast directe irritatie en het veroorzaken van huidbeschadigingen . Wie kent niet het gejeuk en de irritatie aan het been als gevolg van een vlooienbeet. Sommige soorten vlooien kunnen zelfs ziekten overbrengen.


Beestjes Kwijt weet alles over professionele vlooienbestrijding. Zij verstoppen zich op donkere plekjes en voeden zich onder andere met de uitwerpselen van de volwassen vlooien. Na 2-weken verpoppen de larven zich.


We hebben sinds kort vlooien ontdekt bij onze kat en hon ik heb ze waarschijnlijk meegenomen van een cliënt van mij hun hond is dood gegaan en toen . Je kat krabt de hele dag, omdat hij bezoek heeft gehad van vlooien.

Met onze hulp is je kat binnen no-time weer vrij van vlooien. Of een vlooienbeet opgelopen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts