woensdag 21 december 2016

Thaler minishovel

In relatief korte tijd is het bedrijf uitgegroeid tot de op . Met zijn compacte afmetingen en standaard 3-cylinder Yanmar motor met pk, is het mogelijk efficiënt te werken, zelfs in . Klik op het plaatje om meer details te zien. Machine, THALER KL2minishovel. Thaler 3minishovel weidemann schaffer. Laadvermogen: 7kgGVW: 1.

Type: WielladerBrandstofsoort: DieselAandrijving: WielLedig gewicht: 1. Breedte: cmCE markering: jaAlgemene . Omschrijving: cilinder perkins diesel . Hallo, Ik ben bezig voor Een kniklader maar ik twijfel nog wat het verstandigste is. Prijzen ontlopen elkaar niet veel. Ik twijfel tussen een thaler. Afmetingen worden vermeld in de afbeelding.


Staat uw bakadapter er niet tussen?

Eurotrac WNIEUW minishovel miniloader knikshovel Kubota. Uw aansluiting of uw gezochte aanbouwdeel staat er niet tussen? Neem dan contact met ons . Wij wensen de nieuwe eigenaar er veel plezier mee!


Verkoop van gebruikte landbouw machines zoals o. Voorzien van led werklamp op de giek en led werklamp achterop. Contragewicht achterop de machine. Unsubscribe from gamen met mark?


Voor de grondbewerking zijn wij dealer van Evers landbouwmachines en VogelNoot, . We are sorry, we were not able to find any for pallet spoons thaler minishovel. Vul onderstaand formulier in om. Tweedehands aanbod voor minishovel. Zoek met VeilingStart direct in.


Onze mini shovel rijd echt slecht achteruit. Wij stellen dit in overleg met u samen, dus bijvoorbeeld een sleuvenstamper of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts