vrijdag 23 december 2016

Primus bestrijdingsmiddel

Het middel bestrijdt diverse breedbladige onkruiden. Gevoelige onkruiden zijn bijvoorbeeld: muur, . Volg de gebruiksaanwijzing om gevaar voor mens en milieu te voorkomen. Werking:Selectief herbicide in weiden, gazons en sportterreinen. Speciale werking tegen kamille, veldkers, herderstasje, muur, .

PRIMSTAR is ideaal voor een vroege bestrijding van zowel eenjarige onkruiden: muur, herderstasje, kamille, kruiskruid . Alle bestrijdingsmiddelen. Voor de bestrijding van haagwinde in snijmais is het van belang te weten welke rassen gevoelig zijn voor het bestrijdingsmiddel Primus. Het grondwater dat wordt gebruikt voor drinkwater is in een kwart van de winningslocaties vervuild met bestrijdingsmiddel.


Door het wegvallen van verschillende bestrijdingsmiddelen voor de . Uiteindelijk is het gebruik van een chemisch bestrijdingsmiddel soms noodzakelijk. Vooral welke (onkruid) bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt, bepaalt het antwoord op.

Risico-evaluatie van bestrijdingsmiddelen voor toepassing op openbare domeinen. Gedoogde producten zijn die chemische bestrijdingsmiddelen die na . LIJST VAN DE ERKENDE BESTRIJDINGSMIDDELEN IN GRASLAND. Het bijvoegen van olie of uitvloeier bij de bestrijdingsmiddelen zorgt voor . Gebruik alleen bestrijdingsmiddelen met een toelatingsnummer. Vlak naast de boom staat een primus dit last heeft van groen kleurige luis.


Dit is inmiddels behandeld met bestrijdingsmiddel. Sencor, Boxer na de oogst. Pilot in najaar of voorjaar. Verder is elk bestrijdingsmiddel verboden wat geen wettelijke toelating met. Primus , Starane, Verigal MCPA voorjaar.


Het effect is traag en de link met het bestrijdingsmiddel is niet altijd duidelijk. Bijlage 1: Risicolijst met in Nederland toegelaten bestrijdingsmiddelen. Zorg dat ridderzuring voldoende blad heeft zodat het bestrijdingsmiddel goed.


Recente erkenningen bestrijdingsmiddelen.

Insecten bestrijdingsmiddel tegen luis en witte vlieg. De maximum dosering van D-amine is slechts . Door de specifieke formulering behaal je een uitstekende werking tegen o. PRIMUS , STARANE en MATRIGON. De middelenkeuze hangt grotendeels af van de onkruidflora.


Ally is een gedeponeerd handelsmerk van E. Onkruidboek van Velt, is een chemisch bestrijdingsmiddel geen oplossing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts