vrijdag 23 december 2016

Orgidee in pot

Voorkom dat er een laag water in de pot komt te staan. In de winter is deze huiskamerplant in rust. Binnen een paar klikken heb je een prachtige orchidee in pot besteld.


Je bestelling wordt zo snel mogelijk bij je thuis. Draai de orchidee behoedzaam rond in de pot zodat de wortels loskomen. Haal de plant vervolgens voorzichtig uit de pot.

Zo leer je in een handige video hoe je de orchidee moet . Orchidee verpotten potgrond . Leer hoe je kunt vaststellen wanneer een orchidee klaar is om verpot te worden en hoe je die naar een nieuwe pot kunt verplaatsen zonder de wortels te . Je wil een orchidee , maar weet niet hoe je die schitterende bloem moet verzorgen? Hierbij dompel je de doorschijnende pot onder in een badje lauw water. Tips over hoe je een orchidee verzorgt lees je hier. Leg stukjes piepschuim op de bodem van de pot zodat overtollig water opgenomen kan worden. Na de bloei kun je hem verzorgen.


Een orchidee bloeit enorm lang.

Knip de takjes terug net boven het. Informatie over de verzorging van pot orchideeën. Je kunt de orchidee watergeven door het water op de aarde in plaats van op de plant.


Geef uw orchidee een lichte plaats, maar zet de plant nooit in de volle zon. Deze aanduiding vindt u altijd op de verpakking van de fles of pot waarin de . Kneed de bloempot uit kunststof zodat de wortels loskomen. Met de volgende tips houd jij je orchidee lang mooi.


Gebruik in de pot van een orchidee orchideeënsubstraat, want die werkt het beste voor . Bij ons wordt die droogte vervangen door de winter: de orchidee stopt met. Verpot ten slotte jonge zaailingen of orchideeën die een grotere pot nodig hebben. We leggen u uit waar u bij de verzorging van een orchidee op moet letten en hoe u de plant heel.


Stop ook de luchtwortels, indien mogelijk, mee in de pot. De wilde soorten vragen vaak een hoge . Dompel de plant onder in lauw water en zet vervolgens de plant in de pot. Een geweldig geschenk voor jong en oud!


Voordelen van Het Beste van de Kweker - Nooit meer slepen met bloemen en planten - Direct van de . Als er water onderin de pot blijft staan is de kans groot dat de wortels gaan rotten en de orchidee dood gaat. Als er een mogelijkheid is om het water toch te laten .

Mooie vertakte witte orchidee , uitermate geschikt als relatie geschenk, net zo fleurig als een boeket. Ivm voorradigheid bij de bloemist kan de pot afwijken. Sommige orchideeën zijn hierom geschikt om het hele jaar buiten, in een pot of in de.


Als de plant in een pot staat, is het in de wintermaanden wat lastiger om . Je zou de orchidee kunnen verpotten , en dan hetzelfde verzorgen als.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts